Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én! (beszélgetés)
Lelkesítő ajándékok, ezek sosem ártanak!:)
Képzeld el, milyen jól fogod érezni magad az egyes "állomásokon", a végéről ne is beszéljünk:)
Hm...egy jó kis hátmasszázst elviselnék, speciel most azonnal is jó lenne!:))
Gondoltam a testtekercselésre, de sajna, most nincs rá keret, pedig hatásos és segít a méregtelenítésben is. Barátnőm ezzel veszített jópár centit a problémás részekről. No nem baj, egyelőre saját erőből próbálkozom.
Most kitűztem magamnak ajándékcélokat:
mínusz 6 kilónál pedikür
mínusz 8 kilónál hátmasszázs
végcél: új ruci :))
Már nagyon rám férne egy kis kényeztetés. Az elmúlt időben elhanyagoltam magam.
Szia!
Gratulálok a mínusz kilókhoz!
Az új frizura nekem is jót tett - én tegnap voltam fodrásznál:)
Sziasztok!
Csak most jutottam gép elé, mert végre sikerült eljutnom fodrászhoz. Ez most olyan jól esett a lelkemnek, hogy biztos kitartok a fogyiban. 1 hete kezdtem el és lement 3 kiló. :)))
Ma nagyon boldog vagyok!!!!!!
Persze még semmi torna... Na majd hétfőtől. Csak az a baj hogy nálam a hétvégék a gyenge pontok. Család, gyerek, sütike... :)
Nekem tetszik az ötlet!
Én Csipkerózsika voltam egyszer..sosem felejtem, egyszerű fehér függönyből varrt ruha volt, és krepp papírból készítettek Anyuék rá virágokat. Mégis úgy éreztem, hogy én vagyok a legszebb :)
Tavasz? Ez aztán a fantáziadús jelmez!! Majd teszel fel róla valahova képet? Szívesen megnézném! Tuti, hogy csodaszép lesz!
A fogyiról: Igen, valaki már egy kicsit előre "dolgozik":), de ez nem baj! Én is próbáltam odafigyelni, de a mai torna biztosan elmarad..sőt, séta helyett inkább gondolkodom (lehet, h. több energiát felhasználok ezzel most.. )
Azt tudom,hogy hétfő az indító nap:)
Csak olvasom,hogy van aki tornázik is már.
Énis hétfői kezdésnek állítottam be magam.
Nem is lesz nehéz,nem jön rám már az egyik régi gatyóm.
Szia!
Szerintem az úgyis hétfőn fog kiderülni, hogy hányan is leszünk. Én biztos "tagnak" számítok:)
Szia!
Köszi, eltelt...nem vagyok valami fényes hangulatban, de még élek :)
Milyen jelmezekbe bújnak a gyerekeid? Mi még megússzuk az idei farsangot, de tudom: lesz jövőre is.. :D
Szia!
Mi egy páran hétfőn kezdjük, bár nem tudom végül is hányan vagyunk
Sziasztok!
Én nem tornáztam ma, ellenben "szétültem" a fenekemet. Azt hiszem, beteszem valami zenét és kitombolom magamból a stresszt :)
Ma már nem eszem, max. egy kávét lecsúsztatok két szám között:)
Mosolyka: Tök jó, hogy már 40 percet tudsz tornázni:) Én ma este végigcsinálom a Norbit, aztán slussz.
Szia!
4 részből áll (kezdő, haladó stb.), spanyol nyelvű.
Szióka!
Melyik zumbát töltötted le?
Most végleg mennem kell, a kisfiam nagyon igényli a társaságomat, lassan megyünk fürdeni is.
Szép estét, jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Közös fogyózás, hogy motiváljuk egymást!