Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én! (beszélgetés)
Igen, valószínűleg én is megpróbálkozom ezzel (3 után nem eszek CH-t).
Viszont most nagyon megkívántam a tejeskávét! (persze cukor nélkül) Megyek és készítek egy bögrével!
Szia!
Üdv a csapatban!:)
Nekem a 90 napos nem jött be, én a kalóriákat fogom számlálni + mozgás.
:). Nekem sem indultak meg a kilók, így feladtam.
Köszi a lehetőséget!
Szia!
A 3 órás gyaloglás mellett nem is kell feltétlenül erőltetni a tornát, legalábbis én nem tenném:)
Én - ha nem is a legjobban -, de megvagyok, köszi.
Szerintem jól hangzik: semmi önsanyargatás, így betartható. Én is hasonlóképp gondoltam..remélem, sikerülni fog.
Jó pihenést!:)
Sziasztok megvagyok Én is végre,3 nap nyugi van.
Konkrét fogyim nekem sincs,a melóhelyen adnak ebédet és persze reggelit is.A vacsit elhagyom,és ha nem kell túlórázni akkor majd a másodikat sem eszem meg,csak a levest.Nem diétás kajeszt főznek az biztos,de a fizikai munkát nem is bírnám salátaleveleken.Vacsi persze max gyümi.És torna ha nincs túlóra.Érdekesen hangzik ez az egész de remélem beválik.
Nagyon köszönöm! Remélem én is, hogy sikeres lesz az életmódváltás, mint ahogy mindenkiről leolvadnak majd a kilók, akik tesznek is a cél érdekében.:)
Igen, 14-én belevágok!!
Közben a fiammal is játszottunk, ill. mesét olvastam neki. Most viszont leült nézni a "Bogaras életmentőket" (aranyos rajzfilm DVD-n), így most idetelepedtem a gép elé.
Nagyon jó választás:)
Ezzel a megoldással biztos, hogy mennek majd a kilók lefele rólad szépen, lassan. A lényeg a rendszeresség és a kitartás:)
Sok sikert és kitartást kívánok hozzá:)
Te is kezded 14.-én?
83 kg-ról kezdem...
Ez nem teljesen tartozik ide, de voltam fodrásznál - máris jobban érzem magam!
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Közös fogyózás, hogy motiváljuk egymást!