Fogamzásgátlás természetes úton (beszélgetés)
6. moonlight13 (válaszként erre: 2. - Kártyavár06)
2013. okt. 13. 18:59
Gondolom, a párod meg az óvszert utálja...
5. bcec44c3c6 (válaszként erre: 1. - Kártyavár06)
2013. okt. 13. 18:42
Legbiztosabb módszer a nemi élettől való tartózkodás.
4. moonlight13 (válaszként erre: 1. - Kártyavár06)
2013. okt. 13. 18:02
Én kipróbáltam, terhes is lettem tőle. A természetes fogamzásgátlás elég rizikós. De van erről több fórum is.
3. viva70
2013. okt. 13. 17:15
Ahhoz, hogy a természetes úton való fogamzásgátlás működjön nagyon pontos és kiszámítható ciklus kell. Pontosan kell tudni mikor van peteérés...
2. kártyavár06
2013. okt. 13. 16:54
Nme szeretnék spirált mert félek tőle ( ez az én idiótizmusom :-), van aki azt mondta, hogy a vége szúrja a partnerét, a fogamzásgátlótól meg olyannyira elmegy a kedvem az együttlétektől, hogy fölösleges szednem.....
Tanácsokat várnék, ki hogyan csinálja...nem szeretnénk már több babát
1. kártyavár06
2013. okt. 13. 16:52
Olyan emberekkel szeretnék beszélgetni, akik már kipróbálták a természetes fogamzásgátlást, hisznek benne, működik is náluk. Hogyan csinálják, mire figyelnek stb. Mivel intim dolgokról is szó lesz elsősorban komoly beszélgetőpartnereket szeretnék.
További ajánlott fórumok:
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- 4300 grammos babát jósolnak! Megszülhetem természetes úton vagy császározni fognak?
- Pajzsmirigy göb gyógyítása természetes úton
- Akik három gyereket szültek természetes úton - mennyi idő alatt született meg a harmadik?
- Hogyan méregtelenítsük a szervezetünk természetes úton?