Flour Tomi lelepleződött: lopta a nagy slágerét... (beszélgetés)
r-go, persze
de mondtam, hogy csak a feeling-je hasonló, nem plágium
Igyekeztem,de nem sikerült rájönnöm..kiscsit kool @the gang,kicsit George Benson beütést is érzek rajta..
de ha magyar előadóra kell gondolnom,akkor passz..
(talán r-gos kinézete van a színpadnak..;)
szabad a gazda!?
amúgy itt van a Benson dal,amire emlékeztetett..
imádom:))
"Aguilera egy mintát, egy apró dallamtöredéket használt fel dalához az én szerzeményemből, ez ismétlődik magas hangon. Azt nem tudom, miként került hozzájuk az Add már, Uram, az esőt!, de az irántunk érzett elismerésként tekintek arra, hogy az énekesnő forrásként megjelölte azt. Annál is inkább, mert aki csak úgy meghallgatja Aguilera számát, biztosan nem ismer rá benne a miénkre" - fogalmazott Koncz Tibor zeneszerző, Kovács Kati volt férje. Megjegyezte, honorárium nem is jár neki utána, hiszen ilyen jellegű "mintavétel" esetén nincs jogdíj.
szerintem az egyik legjobb daluk
kár, hogy nem saját szerzemény
olyan is.
hehe.
:)
Kovács Kati számából egy kb. 3 másodpercnyi!!!!! rész lett kiollózva! és az lett belerakva Aquilera számába
egész más, mint egy egész dal alapját és énekdallamát átvenni
egyértelmű
a 2 dalból van összevágva a Hooligans: Játszom c. dala
na ugye.
;)
:D
jaja..:)
Nekem erről Fluor gyerekről mindig a Plakátfiú ugrik be..:)
Ja tényleg:)
Ez majd nem el felejtettem:)))))
:))))
Kiről nincs?
Szerintem a lényeg nem azon volt, hogy beivott a srác.
De igazad lehet, ha normálisan akar viselkedni egy mai fiatal, akkor be kell rúgnia, otrombaságokat kell művelnie, és ő lesz a menő, a divatos.
Értem
Ó, van rólam egy hasonló videó.
:)
15:00kor Szolnokon lép fel SP haverjával. Nekem mennem kell, mert a kersztlányomra felügyelek :S
Üzen neki valaki valamit? Csináltassunk közös képet?
További ajánlott fórumok:
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról
- Mi lehet az oka, hogy csak az én cipőmet lopták el? Ugyanolyat rendeltem és szintén eltűnt.
- Gyerekkoromban loptam egy sportszeletet a boltból....
- Hogyan lehet leleplezni egy kórházi alkalmazottat, ha valószínűsítjük, hogy ő lopta el értékeinket?
- Bevallom, loptam már meg multi élelmiszerüzletet az...