Fiatalon szeretnék anya lenni. (beszélgetés)
emelint, mizu?
hogy álltok a babaprojektel?
igen, de meddig még
mondjuk 3 napja elmondtam az anyósomnak hogy babát tervezünk, és nagyon jól fogadta, és azóta valahogy jobban érzem magam, nem rágodok annyit, már csak a szüleim vannak hátra, és lehet hogy még jobban leszek
te hogy vagy?
Szia!!
Lehet nem jó helyen járok mert már van egy kislányom és készülődik a kisöcsike de fiatal vagyok!!
Hali vagyis sziasztok!!
Nem tudom erre felé voltam e már mindjárt utána nézek én:))
szivacs csajok a héten csak 10 után leszek
ki hogy van
Sziasztok!
Nóri, mi a gond a szülők között?
Én remekül, annak ellenére,h ma este v holnap este lehet,h balhé lesz a szüleim, meg a párom szülei között...
Szóval remek...
szivacs csajok
ki hogy van?
Hello csajok! A mai gyakszi sokkal jobb volt, mint a tegnapi!
Nálatok mizu?
Halió csajok! Ma voltam már képzésen,de nem csináltunk semmit, csak szerződést írtunk.
Veletek mizujs?
Hello csajok!
Hát úgy érzem, h ez a hetem pocsék lesz, ugyanis a héten egy nyugdíjas pedagógusok otthonában vagyok gyakorlaton.
Hát nem álmaim munkahelye....
szivacs
holnap jövök
Sziasztok!
Ezen a héten Janival a "szabadságunkat" töltjük, ezért csak keveset leszek itt fent.
Tegnap voltunk Csongrádon fürödni, nagyon jól éreztük magunkat :)
Hello csajok!
Tegnap falunap volt itt a faluban, és ahhoz képest, hogy közel 3000-en lakunk benne, éjjeli egy órakor talán ha ötvenen voltak, akkor sokat mondok, pedig egész jó zene volt!!
Mondjuk mi nagyon jól éreztük magunkat, jó kis társasággal voltunk és szétröhögtük az agyunkat!
Hello csajok!!!!
Mizu? Programotok???
Megjöttünk a moziból! Sajna feliratos volt, de nagyon jó poénok voltak benne.
Igazából egy idegenvezető csajról szólt, aki egy unalmas valakiből, hogy lett egy humoros, poénos és a vendégek által kedvelt illető.
Így lehet,h egy kicsit uncsinak hangzik, de egyáltalán nem volt az. Még a páromnak is tetszett!
Remélem, hogy sokat kettesben tudunk lenni egész héten :)
Nektek is jó programotok lesz! Mit néztek meg?