Fiatalon szeretnék anya lenni. (beszélgetés)
Majd kiderül :-)
Én fiúkat szeretnék, de tuti,h lányaim lesznek. Az se lesz baj :-)
Sziasztok!
Én egyszerűen csak lánynevekben tudok gondolkodni, meg a párom is. Fogalmunk sincs, mi lenne ha fiunk születne :)
Nekem az Izabella és a Hanna tetszik.
Régen nekem is a Jázmin tetszett nagyon, de változik az ízlésem :)
Hú én a lánynevek terén nagyon válogatós vagyok csak kettő tetszik jelenleg (ezért is barátnőmtől már kaptam lány utónévkönyvet, de még nem néztem át): Lili és Jázmin
Fiúnévből tetszik pl. Milán, Máté, Ádám, Bence...
Hát igen. Vannak érdekes nevek, de szerintem az a jó név, amit normálisan lehet becézni. Pl ha lányunk lesz akkor Norina lesz. Ha fiú akkor talán Kristóf (de ez kicsi eséllyel) Marcell, Zsombor...
Nektek milyen nevek tetszenek?
Szerintem az,h az életben boldoguljon valaki, nem függ attól,h milyen neve van!
Max annyi,h az emberek emlékezetében könnyebben megmarad egy furcsa név.
amúgy nagyon szép név
de azon gondolkodám hogy ha egy embernek nincs ilyen fura neve akkor nem jut semmire az életbe?
A neten találtam:
női keresztnév
Eredete: Magyar,
Jelentése: a növény maga
Névnapok:
•június 28
•október 20
•december 24
Hasonló kezdetű női keresztnevek:
•IRÉN
•IRINA
•ÍRISZ
•IRMA
Fogalmam nincs, igazából amikor született a leány, pont akkor ment a szombat esti láz, és a Timiéknek nagyon megtetszett Südi Iringó a neve és az után kapta szegény lány.
így lett a neve Péntek Iringó. Szerintem elég bénán hangzik de ez van.
Iringó?
az milyen eredetű név?
ajjaj
tettek már valami megjegyzést
van saját lakásotok?
hát igen és ha lesz munkád akkor lesz csak igazán nehéz?
mióta vagy a pároddal?
én is sokat és nagyon erősen görcsölök, ilyenkor hasra fekszek és becsukom a szemem és lazítok
köszi én is drukkolok nektek
Görcsben van, mondjuk most annyira nem fáj, csak eszméletlenül görcsöl,nah meg a derekam, meg émelygek,meg fáradt vagyok. STB.
Mi is két hét múlva élesben is próbálkozhatunk:). Nektek sok sikert!
köszi jól vok, nemsoká pé lesz, kicsit figyelgetem, hogy van e nyúlós váladékozás, mert mindig volt csak amióta szedem a gyógyszert azóta nem figyeltem
fáj a hasad?
Halio. Igen ma megjött, és rettenetesen szenvedek. Nem tudom miért, de elég szarul vagyok!
Veletek mizu?
sziasztok lányok mizu?
emelint meg jött már?
Szia Katka!
Rengeteg mindent vettünk! Parfümöt, szabadidőt, kabátot, pólókat (rövid és hosszú újjut is), pulóvert, bőröndöt...
Nálad mi a baj?