Fiatal csajok, gyertek csacsogni! :-) (beszélgetés)
Nem untatsz, csak közben valami nagy zajt hallottam, aztán ijedten rohantam le a földszintre. Kiderült, hogy csak a hó zuhant le a tetőről, de mivel idefent vékony a tető, nagyon hangos volt és csak egy csattanást hallottam....
Akkor meg már felkelt a párom is és ebédelt a család.
Én is Debrecenben végeztem a fősulit :) Nagyon szerettem oda járni. Nemcsak a suli miatt, hanem a város miatt is. Sok rokonom is van ott, így kicsit szomorú vagyok, hogy csak ritkán mehetek.
Igen, már elég régtől, nyáron lesz 8 éve, és 3 éve, hogy jegyben járunk.....
Neked van párod?
Én Debrecenbe. De itt sem könnyű.
Pároddal régóta együtt vagytok? ( ha jól olvastam a naplódban,akkor van párod) :D:D:D
fősuli
a pénzügy részével nem is lenne bajom...de a számvitel...az vmi borzasztó
Te tanítóképzőt végeztél?
Főiskolán, okj-s csak simán középsuliban csinálod?
Én is ezt tanultam a középsuliban... utáltam.... jó nagyot is váltottam.
pénzügy-számvitel
nagyon nehéz...vagyis nekem nem megy
Hát azt én is szeretem :) Eléggé!!!
És én is lusta vagyok, de azért nagy nehezen ráveszem magam, mert nem haladok semerre. Még van rajtam 10 kg felesleg...
napközis vagyok
te mit csinálsz?
Elterveztem,h minden héten fogok menni aerobicozni, de olyan lusta vagyok. A hasamat azt meg nagyon szeretem. Főleg a nasikat. :)
Mit tanítasz amúgy?
én most éppen diétázok, fogyni akarok, így szedem a kapszulát.
ez jó anyagcserefokozó, étvágycsökkentő és elvileg segít a zsírszövetek bontásában...
munkahelyi gondok....
pedagógus vagyok.... azt hiszem a mai világban ez elárulja a miértre a választ...
Képzeld..szedek almaecet kapszulát, most bevettem egy szemet, ittam rá bőven, de úgy érzem, mindta el lenne valahol a torkomban akadva. Nyom, vagy nem is tudom..
Lehetséges ez?
Hosszú történet. Nem akarom most itt az én problémámat kibeszélni, inkább beszélgessünk vmi semleges témáról,ami nem ezzel kapcsolatos. (a naplómban amúgy leírtam). Ha elolvassátok,akkor tanácsot szivesen fogadok. :)
Nektek miért kellett egymás idegeit ápolgatni?
További ajánlott fórumok:
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Nógrád megyei csajok gyertek csevegni!
- Jégkorongos csajok, srácok, fanok gyertek, beszélgessünk!
- Székesfehérvári fiatalok, gyertek ma velem bulizni!
- Fiatal kismamik és akik szintén keszthelyen fognak szülni gyertek beszélgessünk