Fiatal csajok, gyertek csacsogni! :-) (beszélgetés)
Hidd el! Semmi különös. Nem is értem, hogy akkor miért akartam annyira. Talán azért,mert az összes barátnőm már meg volt kérve, vagy házas volt.
De semmit sem jelent. Ugyanúgy vannak problémák, úgyanúgy vagyunk, mint előtte. Azt hiszem a házassággal is így lesz minden, csak bonyolítja a papír...
Jahm, az a baj, hogy katalógusos órák wáá :@
Hát az az ünneplés szombaton már kijárt nekem nagyon... Ment mindenhova a lyuktömő :DD
Együttérzek! Valahogy nekem is hangulatom semmihez ma reggel. Főleg lehangol, hogy dolgozni kell menni... :(
Hatott a szer ezek szerint? Örülök, hogy jól vagy! :)
:S Hát mi bajod lett?? Az előadásra nem is kell, de a szemináriumokkal gondok vannak ilyenkor... :S
Elképzelem, hogy milyen ünneplés lehetett szombaton :DDD
Na, hát akkor nektek jó volt :)
Mi nem is voltunk együtt tegnap, mert nagyon le voltam maradva tanulásilag, úgyhogy egész nap a könyveket bújtam :( Mondjuk mi alapjáraton antiromantikusak vagyunk, szóval úgy volt, hogy mi nem ünneplünk. De aztán este beállított pasi csak úgy, hogy boldog Valentin napot, és kaptam tőle rózsákat :)) Tök jól esett, de rossz, hogy nem lehettünk együtt... Viszont szombaton voltunk fél évesek, na azt megünnepeltük, ahogy kell :DD Jóóóó volt :)
Most kissé betegnek érzem magam, úgyhogy nem is mentem be az egyetemre... Mondjuk nem mintha nagy szokásom lenne az előadások látogatása :D
Ó, nincs semmi különös. Munka-munka, idegesség, aztán a hétvégén sok kaja....
Eltelt! Délelőtt igazán semmi nem történt, főztem anyummal, ő segített, aztán délutánra kettesben maradtunk... elküldtem őt pizzát és pezsgőt venni, meg beugrott egy haverhoz és apjához, aztán mire visszaért megcsináltam a kedvenc édességét és begyertyáztam az ágy körül...
Kajoltunk, tv-t néztünk és szexeltünk sokat. Meg kaptam egy bonbont, ő meg kapott egy üdvözlőlapot, amit pénteken csináltattam a gyerekekkel is, gondoltam akkor én is csinálok egyet :DDD elég az ide... :DDD ugysem ünnepeljük soha.
És veled mi újság? Nálatok hogy telt?
Hali CSajok!
Ha van itt valaki, ne habozzon írni! :)
Szia! Na,akkor Te itt voltál....akár jöhettem volna csacsogni is...untam magam délután...:-(
Majd pótoljuk!Pusz
csajok nem tudom mikor jövök holnap,de igyekszem...ha delelött nem is,de estefel leszek szerintem :)
puszantas nektek
oksa
neked is szep hetveget...
:)
jo pihizest meg minden :)
puszika
Szia!
Mi most értünk haza, de nagyon fáradt vagyok, megyek is pihenni :)
Hétfőn jövök csak :) holnap Valentin nap.
Szép hétvégét! Puszi!
Mizu? Itt (x.ker) süt a nap,olyan mintha tavasz lenne...ha a havat nem kellene még mindig nézni!
Ma 4-kor randi!! Szóval szép az élet!:-))
Na nézek egy műsort, ami érdekel, aztán megyünk el itthonról. Majd jövök.
Pusza!
További ajánlott fórumok:
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Nógrád megyei csajok gyertek csevegni!
- Jégkorongos csajok, srácok, fanok gyertek, beszélgessünk!
- Székesfehérvári fiatalok, gyertek ma velem bulizni!
- Fiatal kismamik és akik szintén keszthelyen fognak szülni gyertek beszélgessünk