Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nekem is nagyon tetszik a lakóautója ! :)
Ezek a mediterrán országok nem is tudják, milyen szerencsések, hogy nem kell fűteniük, és erre sok pénzt költeni.
További jó utat Nekik !
Ma kérdeztem, mennyire elégedett a lakóautóval, meg lehet-e szokni. Azt felelte ez az ő Hilton szállója. Szerintem jobban szereti mint szerette azt a szép lakást amit most adott el.
Most megint megálltak egy tengerparti lakóautós kempingben. Tengerpart, 20 fok. [link] Van a végén 3 újabb kép.
Naponta berajzolja meddig jutnak el estig. Bal oldalon naponta fotók is felkerülnek.
Igen, Franciaországban vannak Toulon mellett lent a tengernél. A térképen ott villog a piros pont. Reggelig ott pihennek. Délután 12 fok volt.
A lakóautó most még kipróbálás alatt van, a biztonság kedvéért vitt magával hálózsákot is, de annyira fel tudja az autót fűteni hogy csak pizsiben alszik és vékony takaróval takarózik.
Köszönöm a jó kívánságot!
Most a franciáknál vannak ? Ott vannak, ameddig a nyíl tart ? Arrafelé mi is autóztunk egyszer, nagyon szép helyek vannak, pl. a Garda-tó is.
Úgy látom, jó idő van, tudnak haladni. :) Szerencsés utat nekik !
Hát, még csak jöttem.😀
Ezen a linken látható hogy éppen hol járnak. A bal oldalon pedig több fotó is van. Övé a lakóautó, barátjáék pedig a lakókocsival vannak. Nagyon aranyos fiatalok.
A tervezett időpontban nem sikerült elutaznia fiamnak, a munka is sok volt, és a lakóautót is sok hasznos dologgal fel kellett szerelni.
Előreláthatólag áprilisban jön ismét néhány hétre. Vagy marad amíg a munka úgy kívánja. Változatlanul sokat dolgozik.
Azt hiszem a kezdeti elkeseredésem után már beletörődtem hogy nagyot változtat az életén, mert minden terv szerint alakul.
A lényeg, hogy az itthoni munkáját nem adja fel teljesen, és kint is dolgozgatni fog.
Lehet hogy időnként a face oldalára tesz fel képeket vagy a youtube csatornájára videót. Aki eddig figyelemmel kísérte őt, ez után is megtalálja.
Részemről ennyi volt a beszámoló fiam életmódváltásáról.🙂
Megint rakott fel újabb képeket [link]
Nem mutatom minden változásnál az oldalát, ha érdekel titeket, néha vessetek rá egy pillantást.🙂
Van itt egy kép a helyről ahol dolgozik, apartmanokról készít virtuális sétákat és drónfelvételeket a környezetükről. Alatta pedig amit lát erkélyéről ahol szállást kapott:
Még van ott egy házaspár is az egyik fotón, ők magyar barátok akik meglátogatták őt.
Csütörtök este ér haza. 😀
Jövő héten hazajön kisfiam.😀
A múltkor hogy itthon volt megnéztünk egy lakóautót, amit szeretett volna megvenni. A mostani kis fotózgatásból meg is lesz a hiányzó összeg hozzá, így most megveszi, és már azzal megy vissza. Innentől nem kell a szállásért fizetnie bárhova megy ami nem kevés megtakarítást jelent, és szabadabban mozoghat. Az sem mellékes, hogy megint láthatom őt.😀
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Én mondom az országot, te mondd a fővárosát!
- Terhesen - elhagyjam a párom?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Sok nő elhagyja magát szülés után..