Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férj etetése fórum

Férj etetése (beszélgetés)

1 2 3
61. Görögtánc (válaszként erre: 18. - Kacsahercegno)
ápr. 29. 22:26
Amúgy az a baj, hogy ezek sokszor már pótcselekvésként esznek. Ennyire elhízni csak ilyen spirál miatt lehet. Ahol már annyira hiányzik az önkontroll, hogy a nullával egyenlő és a kajában találja meg a boldogságot. Függő.
60. Görögtánc (válaszként erre: 3. - Levarosbukta)
ápr. 29. 22:23

👏🏼👏🏼👏🏼

Pontosan!

Ahogy azt se kenje a feleségére, ha az ennek fényében már nem főz rá sokat és eszik jókat. Ha hülye és nem érdekli a súlya, zabálni akar továbbra is, főzzön magának. 🤭

59. globus (válaszként erre: 58. - Channa*)
ápr. 29. 17:14
Itt van még a nickje. Zóra_
58. Channa* (válaszként erre: 54. - Michelle.r)
ápr. 29. 17:11
Csak azért, mert ő teljesen elégedett volt magával, aztán az esküvő előtt, elhagyta a pasi, ha jól emlékszem.
57. 55Judit (válaszként erre: 55. - Michelle.r)
ápr. 29. 15:45
Nagyon jó, egyszerű cukkinis és padlizsános receptjeim vannak elmentve. Sajnos fiam nem eszi, magamnak meg ritkán készítek külön valamit mert már sokallom hogy mindig a konyhában vagyok. Néha azért magamnak is kedvezek. Ősszel elmegy, akkor lesz rám jó világ. Kaja szempontjából.
56. 55Judit (válaszként erre: 55. - Michelle.r)
ápr. 29. 15:43
Tetszik!
55. michelle.r (válaszként erre: 53. - 55Judit)
ápr. 29. 13:55
Most láttam egy olyan receptet, hogy vékonyra szeletelt cukkínit lerakott egy tepsi aljára, letörölgette a nedvességet, megszórta reszelt sajttal. Amikor kicsit megpirult - és már össztartotta a szeleteket - kiborította egy deszkára, felvágta négyzetekre, megtöltötte. - ő speciel hamburgerhússal, zöldségekkel, szószokkal és szendvicsként rakta a tányérra, ez is meglesz hétvégén.
54. michelle.r (válaszként erre: 49. - Channa*)
ápr. 29. 13:51
Én úgy emlékszem, hogy igen. De nem esküszöm meg rá, legalább tíz éve volt.
53. 55Judit (válaszként erre: 45. - Michelle.r)
ápr. 29. 13:39

Szívesen!

Ma cukkinit vettem, ezzel is nagyon jó ugyanúgy mint a padlizsános. De most csak felkarikázva megsütöm majd serpenyőben, és amíg forró, reszelt sajtot teszek a karikákra. Van hogy pici parmezánt, de most Goudám van. :)

52. globus (válaszként erre: 51. - Channa*)
ápr. 29. 11:59
Ma felhasználom sóskába, amit utoljára hozott. Én legtöbbször laktózmentest veszek, nem szükséges, csak jobban ízlik.
51. Channa* (válaszként erre: 50. - Globus)
ápr. 29. 11:50

Én a kamutejfölt szeretem jobban:DDDD

Nekem a fiúk szokták mondani, hogy ne vegyek kamutejfölt;)

50. globus (válaszként erre: 43. - PöttyösPanka)
ápr. 29. 11:48

Így van. Én pl. hiába mondom férjnek, hogy ne hozzon farmfölt, meg ilyen kamutejfölt, szerinte ugyanolyan. Megcsináltam, hogy egyszerre kóstoltattam, akkor elismerte, hogy nem igaz, de azért olykor csak hozza.

Úgy tudom kivédeni, hogy mindig van itthon 5 dobozzal, és akkor elhiszi, hogy nem kell hoznia 😬

49. Channa* (válaszként erre: 14. - Michelle.r)
ápr. 29. 11:47
Zorát etette a párja?
48. simple (válaszként erre: 46. - Michelle.r)
ápr. 29. 10:40
Igen, ő az.
47. michelle.r (válaszként erre: 36. - 55Judit)
ápr. 29. 09:27
Inkább egy súlyos pszichés probléma ez, ha valaki elhiszi, hogy csak akkor szép, és hogy azért etetik, mert szeretik.
46. michelle.r (válaszként erre: 34. - Simple)
ápr. 29. 09:26
Emlékeim szerint azért is akart fogyózni, mert nem saját szántából lett ekkora, hanem a csodás párja miatt, aki folyton etette. Úgy emékszem, egy nagyon szép arcú, fekete hajú lány volt.
45. michelle.r (válaszként erre: 30. - 55Judit)
ápr. 29. 09:24
Köszi az ötletet Judit, a hétvégén meg is csinálom. Nagy kedvenc a padlizsán és van is belőle itthon egy rahedli.
44. michelle.r (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ápr. 29. 09:23
Szerintem imádni fogod. Én nem szoktam elvárni egy módosított ételtől, hogy hozza az eredetit, de van a családomban aki igen. Amikor ő is eszik belőle úgy szoktam, hogy félig fagyottan szeletelem, akkor vékonyan is tudom. Szerinte így már alkalmas emberi fogyasztásra. 😂😂😂
ápr. 29. 07:46
Nem a feleség hibája vagy felelőssége. Több túlsúlyos férfi is van a családban. Van, akinek a finom terelgetést és az egészséges ételeket választotta a feleség, de lepergett. Van, ahol az "undorító disznó vagy" féle motivációs beszédet próbálja alkalmazni a feleség. Ez is lepereg. Olyat is ismerek, ahol a feleség inkább más férfiak társaságát választotta. Ettől sem fogyott le a férj.
42. srcrss (válaszként erre: 13. - Channa*)
ápr. 29. 06:04
Nem hízlal, de nem is fogyaszt.
ápr. 29. 03:53
150 kilo?!hogy fajulhatott a dolog idaig egyentalan!ebbol leadni meg eros akarattal sem lenne konnyu.......ehhez mar orvos segitsege kellene!
40. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 21:45
B B B
ápr. 28. 20:42
Én az állatokat szoktam etetni. A családomnak főzök, tálalok, esznek maguktól. Nem sokat, mert fejbe vágom őket, ha másnapra nem marad.
38. 55Judit (válaszként erre: 37. - Pötibaba)
ápr. 28. 20:05
Hát igen. Akkor egymásra találtak? Együtt kellene segítséget kérni ha ez igaz.
37. pötibaba (válaszként erre: 36. - 55Judit)
ápr. 28. 19:36
Ez a kategória már pszichés betegség mindkét oldalról.-
36. 55Judit (válaszként erre: 14. - Michelle.r)
ápr. 28. 19:22
Jézusom ilyen tényleg van? Ez egyenesen horror, de bolond aki tűri! Hát én is írtam hogy most etetem a fiamat, de én úgy értettem hogy készítek neki. :)
35. 55Judit (válaszként erre: 13. - Channa*)
ápr. 28. 19:20

Nincs azzal semmi probléma. Kis szaftos hús nagy tál saláta mellett hmmm! nagyon finom. Én gyakran eszek bárhogy készített húst olyan vegyes salátával amit frissen szedek a kertben. Mikor mit találok.

Akkor szerintem biztos azért hizlalnak az említettek mert én nem vagyok szakértő. Nem baj!😀

34. simple (válaszként erre: 14. - Michelle.r)
ápr. 28. 19:10
Őt etették? :O Úgy emlékszem állandóan fogyókúrázni akart, nem sok sikerrel.
33. levarosbukta (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 18:57
Azért ez nem egészen igy van. Vannak olyanok akiknek tele a hütő otthon egészséges ételekkel azt a gyerekek meg az ember hamburgereznek. Úgy hogy ez a felfogás hülyeség. Minden felnőtt eltudja dönteni mennyit és mit eszik, mondom ne kend megint a feleségre.
32. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 18:09
A kényszerítés helyett célravezetőbb a finoman terelgetés.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook