Felvételi (beszélgetés)
Szerintem nem jövőre szűnik meg, hanem akik most mennek középiskolába, azoknak lesz más az érettségi.
Mindenkire az a törvény vonatkozik ami életbe volt, a beiratkozása évében...ezt a tanulmányisunk mondta, mikor elkezdték beharangozni, hogy még kevesebb vizsga lehetőséget akarnak adni, mint eddig.
Igen, nálunk, 4,5 átlag kell hozzá.
De van ismerősöm aki munka és gyerek mellett megcsinálta, pedig nem tanulta előtte a tárgyakat.
Már félév után is átjelentkezhetsz, másik szakra. Az a lényeg, hogy amit nem tanultál tárgyat, felkel venned.
Nekem csoporttársam félévkor ment át diabetikusnak, szeptembertől, ápolóktól jönnek át hozzánk.
De azt javaslom, hogy sulin belül jelentkezz át, mert nagyon nehezen írjak jóvá más egyetemekről hozott krediteket.
Hozzánk Pécsről jöttek páran, és semmiből nem kapták meg a kreditet, így mindenből vizsgázniuk kellett.
Debrecenbe vagyis Hajdúböszörménybe (mert az oktatás ott lett volna) kellett volna ének, és nekem hallásom sincs, nemhogy hangom:))
Így nem gyerekeket fogok nevelni, hanem hanyag vendéglátósokat büntetni:))
Ha csak nem sikerül egy prevencióval foglalkozó helyre bekerülnöm:))
:)Egyetértek,de én már nem tehetem 28évesen megkennének az érettségin:DDD
Remélem meglesz az államilag támogatott,de egy lehetőség a hitel is-talán jobb mint lemondani az álmainkról:)
Ha a pontszámod meg van a költségterítésesre, nem kell pótfelvételezni, automatikusan besorolnak oda.
Csoporttársam egy ponttal csúszott le a finanszírozottról. Most azért tanul, hogy meglegyen az átlaga, hogy átvegyék finanszírozottra, addig diákhitelből fizeti.
Sikerül majd:)
Diákhitel??
399pont kellett tavaly Sopronba,Kaposvárra 395-ha feljebb csúszik én is elvérzek:(
Marad akkor a pótfelvételi meg a diákhitel:(
Szorítok Neked is :)
Én úgyse nyerek felvételt semelyik államilag támogatottra. Annyira magasak a határok, hogy az nem igaz. Pénzem meg nincs, hogy menjek költségtérítésesre :D Szóval várat még magára a főiskola asszem :D De nem adom fel, úgyse. Úgyhogy drukkolok Mindenkinek, aki felvételizett :)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Melyik egyetemre érdemes felvételizni jogász szakra?
- Gerincferdülésért jár pluszpont a felvételinél?