Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Féltékenység megbocsátható? fórum

Féltékenység megbocsátható? (beszélgetés)

1 2 3 4
88. kriszta773 (válaszként erre: 83. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 13:42
persze, nem is azért írtam, hiszen beszólogatásra is van nő, aki vevő és tetszik neki :) de attól még, mert valaki elhalad ilyenkor és nem reagál, még nem jelenti, hogy karót nyelt és frigid, csak valószínűleg nem veszi értékelhető bóknak és nem akar leállni cseverészni
87. b00d33e65c (válaszként erre: 86. - Ancsika688)
2015. jún. 18. 13:42

Akkor tuti hogy én!! :D

Azért van határa mindennek!

86. ancsika688 (válaszként erre: 85. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 13:40
Nagycsaládosapa.Aki azt kívánja,hogy a felesége csalja meg.
85. b00d33e65c (válaszként erre: 84. - Aa322f1116)
2015. jún. 18. 13:35
De tuti nem én,mert nem emlékszem a nevedre!
84. aa322f1116 (válaszként erre: 81. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 13:34
Érdekes,hogy mikor én mondtam,hogy mindenkinek más a normális ,azonnal le voltam idiótázva...
83. b00d33e65c (válaszként erre: 82. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 13:31

Semmiféle párhuzamot nem húztam!

Te elmondtad téged mi zavar és én is ezt tettem!

Ez nem párhuzam,még véletlenül sem!

82. kriszta773 (válaszként erre: 81. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 13:28
jaj, ne vonjunk már párhuzamot egy normál ismerkedés vagy flört között, meg aközött, mikor melósok ordibálnak be az utcán. nyilván nem azt mondják az arra haladó kiscsajoknak vagy felnőtt nőknek, hogy milyen szép a szemed, igyunk egy kávét, és valószínűleg egy nejnek sem kell büszkének lenni arra, ha az ura mindenféle idegeneknek szólogat, hogy de felpróbálnálak cicus, vagy milyen finom lehet a bulád
81. b00d33e65c (válaszként erre: 77. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 12:51

Teljesen felesleges ezen vitázni,mert mindenkinek más a normális dolog!Nekem az az abnormális amikor karótnyelt frigid kihaénnem nőket látok,akikhez nemhogy szólni nem lehet,de ránézni sem.

Ki így éli az életét ki úgy!

80. kriszta773 (válaszként erre: 79. - 94a06e9696)
2015. jún. 18. 12:32
persze, de valószínűleg a pasi hintáztatja, különben szakított volna vele egyenesen, és akkor ha rosszul is esik, hogy mással flörtöl, nem veszi magára meg nem kéri számon
79. 94a06e9696 (válaszként erre: 78. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 12:28
Hiába van odáig érte, ha a másik nem akar tőle semmit....
78. kriszta773 (válaszként erre: 75. - 94a06e9696)
2015. jún. 18. 12:24
én a fórumindítót is megértem, hogy zavarja, hiszen oda van a pasiért, és szeretné, ha minden jó lenne kettejük között, csak hát ha még arra sem kap választ, tart-e még a kapcsolat, akkor ez nem olyan, amiben reménykedni lehetne, hogy jól fognak menni a dolgok
77. kriszta773 (válaszként erre: 75. - 94a06e9696)
2015. jún. 18. 12:21

megnézni egy-egy kihívóbb nőt, nincs abban semmi, az embernek odavonzza a pillantását egy ránézésre, azt annyi. na de mikor már úgy írnak le itt olyan dolgokat, mintha normál lenne, hogy férj még vezetés közben is forog a nők után feleség és gyerekek mellől, meló közben meg beszólogat az arra járóknak, diáklánytól kezdve mindenkiig, mert uramisten, nehogy a többi tahó közül kilógjon és megszólják, az már nálam a gáz kategória. és nem a legyintek, meg vihorászok, mert hát minden pasi ilyen és dejópofa meg vicces, meg úgyis csak szidja a nőket

de nyilván ezek a pasik is kapósan más típusú nőknél, akikkel jól megvannak

76. gribedli*** (válaszként erre: 71. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 11:57

A mai diáklányokat a mai érett nők nevelték fel, szóval ha valami gond van a mai diák generációval, az az előzőnek a sara, úgyhogy vagy egyiket sem kellene közönségesen kezelni, vagy mindkettőt. Az előbbire szavazok, egyiket se! Mert a mai diáklányokból is érett nők lesznek, ezért szerintem a mai nők és felnőtt férfiak felelőssége is, hogy terelgessék őket, a fiatalabbaknak is kijáró tisztelettel, vagy hogy is mondjam, velük szembeni védelemmel.

Nézek egy műsort, sex and the teens a címe, és szabadon, arc nélkül beszélnek fiatal lányok arról, hogy miért mennek bele bizonyos dolgokba, hogy ezekből mennyi a koruknak megfelelő élvezet, kíváncsiság, no és mennyi a felnőttek farkasok világa, a kihasználása a fiatal lányok naivitásának. Több lány elmondta, hogy nekik nagyon hiányzik az, hogy anyuval nincs megbeszélés, kidumálás, és az, hogy ha lett volna, talán egészséges keretek között maradt volna. Másrészt apu és anyu rengeteg családban nem is tudja, hogy mit csinál a kamasz gyereke, kamasz lánya, és így megvédeni sem tudják az atrocitásoktól őket. Ha van gyereketek, a párod remélem, hogy átérzi, hogy valaki másnak a lányának szólogat be közönségesen, valaki apa vagy anya, ha tudná, fájna neki.

75. 94a06e9696 (válaszként erre: 67. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 11:56
szerencsére 22 év után sem fordulászik a férjem más nők utána, de ettől még az ezt megtevő pasikat nem nevezném tahónak. Vagyis azért vannak szintek, ami már tényleg túlzás. viszont tegyük hozzá, hogy manapság annyira kipakolják a nők, hogy lehetetlen nem nézni, még sokszor én nő létemre is megnézem, mert egyszerűen nem hiszem el a láthatóságát, és hát pont az orrom előtt van :). Ennek ellenére megértem azokat a nőket, akiket ez zavar, kivéve a fórumindítót, hisz ők nincs is együtt...
74. gribedli*** (válaszként erre: 68. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 11:45
Igen, de ha emiatt nem jön össze, akkor meg jön az általánosítás, hogy persze, minden pasi ilyen, úgyhogy szegény "többi nő" de szar is nektek... Holott egy csomó nőnek nincs és nem lesz ilyen gondja, tehát felesleges is általánosítani. Vannak nagyon jó házasságok és vannak nagyon rosszak. Akinek rossz a sajátja, hajlamos úgy nézni mindent, hogy a másoké is biztos rossz. Teszi ezt azért mert így kevésbé fáj a saját kudarca meg nem kell szembenéznie azzal, hogy ő vajon hol rontotta el, hogy így választ? Könnyebb a pasikra fogni, hogy mindenért ők a hibásak, mert mind hűtlen. Pedig nem.
73. b00d33e65c (válaszként erre: 72. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 11:43
ÓÓ,köszönöm a gratulációt!
72. kriszta773 (válaszként erre: 71. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 11:41
hát én csak csodálkozni tudok, ha felnőtt férfiak közönségesek egy diáklánnyal, akárhogyan reagál az a beszólásokra. gratulálok
71. b00d33e65c (válaszként erre: 69. - Gribedli***)
2015. jún. 18. 11:38

Ez tény!

De ha közönségesek annak oka van!

Diáklányokkal inkább,mint az érett nőkkel.

70. b00d33e65c (válaszként erre: 63. - Gribedli***)
2015. jún. 18. 11:36

Abszolút tudom humorérzékkel kezelni,mert ismerem,tudom meddig megy el,és azt is tudom,hogy ha rákontráz az a kollégák miatt van,hogy ne lógjon ki.Egyébként nem bántó!

A kollégák meg egy külön esetek,jópofák,életvidámak!

Ismerem!És így szeretem ahogy van.

69. gribedli*** (válaszként erre: 61. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 11:35
Àh, ha olyan a szint egy idő után, abban mindenki hibás, nők is, férfiak is. Van az, hogy udvarias dicséret meg van közönséges beszólás is.
68. kriszta773 (válaszként erre: 66. - Gribedli***)
2015. jún. 18. 11:30
sok nő van így, hogy már nagyon szeretne egy normális kapcsolatot, és pláne ha a pasi az elején odateszi magát, akkor hajlamos szőnyeg alá söpörni a jeleket
67. kriszta773 (válaszként erre: 62. - 94a06e9696)
2015. jún. 18. 11:27
itt már nem a fórumindító esetét tárgyalásztuk, hanem asszony mellől nők után forgolódó pasikét :) de a fórumindító esetében is tahóságnak tartom, ha valakivel futottam egy ideig, akkor nem fogok másnap őelőtte flörtölészni a közös melóhelyen például, de hát sok pasi meg nő is ilyen, nem érdekli
66. gribedli*** (válaszként erre: 60. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 11:26

Igen, de én ezt próbáltam neki magyarázni, hogy azért is dob neki a gép ilyen pasasokat, mert ő azzal indít, hogy mind bűnösök, nyilván ennek a besorolásnak egy normális már nem örül. Ha ki sem mondja egy nő, a pasik ezt megérzik. Viszont a tahóbbját meg ez nem érdekli és hazudni fog úgyis, míg sikerül jól megszivatnia Banyát. Miért? Mert a normális pasik nem pazarolnak időt hülye bizonygatásokra és nem is kezdenek bele vele semmi komolyba, a radarjuk érzi. De a tahónak meg mindegy, mert úgyis szimultán több nője van, szóval van ideje addig hazudni, míg egyszer csak beadja a derekát a csaj. Mert azt hallja, amit szeretne de nem látja, hogy ez már a szivatás kezdete.

Szerintem nem ismeri fel a jeleket, mert ha nincs egy jó pasi sem az életében, nem ismeri fel, hogy milyen az a jó. A pöcshöknek meg mindig ad egy esélyt mert azok kivárják. De ha nem ìgy lenne, ahogy mondom, miért is van egyedül már túl a 30-on, anélkül, hogy egyszer is lett volna egy normális palija?

65. kriszta773 (válaszként erre: 61. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 11:26

jaj már, azért nem kell a ló túloldalára esni magyarázkodásképp :) persze, biztos minden a nő hibája, akinek beszólogatnak útszéli palik, mert ha visszaszól és megy a flört meg dili, az a nő szégyene, szegény pasik csak kényszerből szórakoznak és állítgatják a fütyköst :)))

a nők többsége valószínűleg elengedi a füle mellett az ilyen beszólásokat és megy tovább simán, néhány meg leáll flörtölészni, ezek a palik meg vevők erre, ennyi. nem vagy ott, nem tudhatod, hogy mik történnek, nyilván nem fogja senki elmondani a nejének, barátnőjének, hogy valami mariska seggét fogdosta vagy hasonlók :)

64. gribedli*** (válaszként erre: 58. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 11:14
Banyára. Ő ír ki ilyen topikokat.
63. gribedli*** (válaszként erre: 56. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 11:13

Áh, ne izélj, az irodakukacok is lehetnek disznók vagy úriemberek, ahogy az útszéli munkás is lehet úriember:)

Ha te úgy érzed, hogy tudod humorérzékkel kezelni, tedd, ne magyarázkodj emiatt! Én nem tudok ilyen helyzetben jópofizni meg hálistennek nem is kell, de szerintem nem rossz az, ha egy bizonyos határon belül neked elfér és nem rontja a köztetek lévő egyensúlyt. Ha te tudod, hogy ő ilyen és nem bántásból teszi, ennyi.

Én ezt már kezdetektől tisztáztam, hogy nekem az ilyesmi nem tetszik de a férjem megérti és kedvemre tesz ebben, sőt, ő féltékenyebb is, tipikus latin. Szerintem jobb így, mert pl átérzi, tudja, hogy ha én féltékenykednék, az csak egyszerűen azért van, mert érdekel, hogy mi van vele, szeretetem jele.

Nem kerít köré ideológiát, mint amit sok faszi, hogy ha a nő féltékeny, akkor ők azért csalnak, mert a nő féltékenysége "kergette" őket ebbe. Hülyeség szerinte ez az érvelés és izgatónak tartja a birtokló ösztönöket egy nőben mert az ő kultúrájukban ez is a szeretet/szerelem kifejező eszköze és ők ezt máshogy élik meg.

Azt meg te tudod, hogy a te kódexed szerint te mit engedsz meg a tiednek és számodra még mi az, ami nem zavaró.

62. 94a06e9696 (válaszként erre: 60. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 11:03
De miért tahó egy pasi, aki nincs is kapcsolatban, és megnézi egy nő dekoltázsát? Ne legyünk már álszentek, a fórum kiíró már eddig sem volt együtt a pasival...
61. b00d33e65c (válaszként erre: 59. - Kriszta773)
2015. jún. 18. 11:01

Ké szerencse hogy nem vagyunk egyformák!

Én sem díjazom ha nekem szólogatnak be,de visszaszólok és ennyi.Az hogy ők is ezt csinálják,egészségükre!

De járj nyitott szemmel,sok nő ha egy ilyen brigáddal összefut,elkezd vihorászni adja alájuk a lovat,majd megsértődve ellibben!

Na ez azmire mennek!

Ezen hihetetlen jól tudnak szórakozni,és sokszor a nő hibája!

60. kriszta773 (válaszként erre: 57. - Gribedli***)
2015. jún. 18. 10:59
hát jobb esetben az ember tanul a tapasztalatokból, és legközelebb már nem pazarol időt tahókra :) mert nyilván ha valaki nem ehhez szokott, akkor nem feltételezi elsőre valakiről, hogy átvágja vagy bunkó, de utána már csak veszi a jeleket :)
59. kriszta773 (válaszként erre: 56. - B00d33e65c)
2015. jún. 18. 10:57

ez nem egy férfi munkáján, hanem a jellemén múlik :) nyilván egy prosztó irodakukac meg a neten stíröli és szólogat be nőknek

én tudomásul veszem, hogy ilyen prosztó palik is vannak, de attól még nálam nem ez a norma és elfogadható szint

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook