Feltalálnám a... (beszélgetés)
Az nekem is jól jönne! Légyszi akkor minél hamarabb találd fel!
Álommanó létedre nem inkább az álomport kéne feltalálnod? :DDDD
a gyógyszert, ami az összetört szívet gyógyítja...:(
...terülj, terülj, asztalkámat!
...láthatatlanul másokhoz repülő masinát:)
...a gyűrődésmentes anyagot, abból készülhetnének a ruhák. ÚÚÚÚÚtálok vasalni!
...az egészségkapszulát és soha többet senki nem lenne beteg.
Ne is nézd meg, legdurvább.
hááááát, ha nem vett fel még eddig sikolyos álarcot akkor még nincs okod rá :)))
Nem azé' de a páromnak van motoros fűrésze...:DDDDD Akkor most reszkessek? :DDDD
Szörnyűűű ez a film, de várom a happy endet! Remélem már mindenki élve marad benne:S
Fűrész filmeket egyet sem láttam. Már attól is undorodom, ha véletlenül moziban, tv-ben látok egy előzetest, vagy bejátszást.
Legenda vagyok (Will Smith) Most néztem azt írja: stílus: vámpír, sci-fi, akció (köszi!)
Úgy estünk be a moziba, de a plakáton nem írták csak azt, hogy akció...
Majd' bepisiltem, mikor az az izé megmoccant a vizsgálóasztalon. Még az elején volt...
Nálunk a tesóm imádta! Sokszor este könyörögtem, hogy vegye minimálisra a hangerőt, vagy veszek neki fülhallgatót.
A Mesék a kriptából sorozatot nagyon csíptem!
:)))) Nem volt előzetesben semmi olyan?
Gyors műfajváltás történt filmek terén :D
Én régebben szerettem a horror-filmeket, 13 kísértet, Végső állomás-trilógia, de amikor bejött a Fűrész-trilógia megállt bennem valami. Undorítóak voltak. Azóta képtelen vagyok horrort nézni.
Ne félj, képzeld el, ott a kamera a másik oldalán, és készenlétben volt egy csomó profi sminkmester ;)
Én is egyedül vagyok a tv közelében, meg nagyon nem bírom ezt a stílust!!!!!
Volt, hogy a moziban otthagytuk a párommal az egyik filmet (nem horror), mert beszarik vagyunk! :DDDDD
Tyűűű olyan jó film van film plus-on:) Horror: Végzetes kitérő Láttátok?
Mondjuk rossz egyedül nézni, olyan félős vagyok,de szeretem a horror filmeket!
:))))))) HA gondolod, kipróbálhatjuk :))))))
Gondolkodjunk együtt! :))))
Szerintem is elgondolkodtató.
Ház ez az időgép a végzetem:) Tegnap Monopolyztunk barátokkal, és páromnak kellett szóban körülírni. 2 szót mondott, de egyból kitaláltam, elég lett volna annyit mondania, hogy tegnap azt a filmet néztük...:)
Elgondolkodtató, at biztos!
Na megnéztem, meglepő volt. De jó film.:)
Kellemes szórakozást hozzá.
Este már ha minden igaz, meg is nézzük a filmet. Feliratosan, de én így szeretem.