Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
Jobb estét mindenkinek!
Jelentem, megvagyok.A szüleimnél, a régi szobámban, az ágyban, egy szürke pólóban.Pocsékul vagyok, a lábam most már alig fáj, viszont piszkosul viszket...pedig kenegetem Bepanthennel.
Voltam dokinál, írt antibiotikumot, köhögésre gyógyszert, meg lázcsillapítót (kettesével szedem, most 37.4).
És ez a doki is azzal kezdte: Krisztina, maga anorexiás?
Szüleimet sikerült kiakasztanom a fejemmel (eddig még nem látták, sokkolta őket).Majd megszokják, úgyse marad egy hónapnál tovább a fejemen...
Anyám is szomorú, ő meg a kutyáját veszítette el...szép kis karácsonyunk lesz, már csak az hiányzik, hogy BÉZs is bejelentsen valamit...
Megkértem anyámat, holnap menjen ki, hozzon be nekem ruhákat...itt is van pár darab, de egy hétre nem lesz elég. ..és előreláthatólag addig itt maradok.
Az erős, kemény, szingli csaj mindjárt megijed, ha beteg, és fél egyedül maradni...jó, mi?De ez vagyok én!
Ez volt ma...szép kis nap!:(
szerintem vicces volt. :)
olyan malackodós.
Csak ügyesen :D
Nem biztos, hogy túl sokat fog érni az a doki :D ez jó eséllyel vírus, azzal meg nem tud mit kezdeni.
D-vitamin is!!!!
Jobbulást! Pihenj sokat!
Hazajöttem. Feltankoltam mézzel, c vitaminnal, torokfertőtlenítővel.
Ráz a hideg is, úgyhogy irány az ágy
Sok cigi-sok pia. Van még esélyed a rockénekes karrierre :DDDDD
Csak szólj ha kell egy dobos :DDDDD
Pár napja nekem is olyan hangom volt, hogy elgondolkodtam azon kiadjak-e egy rockalbumot. A takarítónőket felkértem vokalistának, akik rá is álltak, de sajnos másnapra helyrejött a hangom.
Így a milliók helyett marad továbbra is a munka számomra :D
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!