Felmelegített kapcsolatok (beszélgetés)
Szia!
Ezt a hozzászólást nekem szántad?
Esetleg a 25. hozzászólásomra írtad?
Ha igen, akkor légyszi írj bővebben... :)
Bocsika, de sztem semmi értelme a világon.
Tapasztalatokkal rendelkezem, igaz nem megcsalás terén, de......, na mindegy, ami nem megy, azt minek erőltetni.
feleség
bocs:)
most a megcsalt felségekről beszélsz?
ja persze, hogy róluk. :D
Én még nem voltam feleség, és nem fordult még elő velem ilyesmi... :) Sem megcsalt, sem szerető nem voltam - tudomásom szerint. :D
A környezetemben viszont vannak ilyen házasságok, kapcsolatok. A legtöbb (kb. 95%) esetben azért hunynak szemet a megcsalás felett (és tűrik továbbra is), mert nem akarják feladni a már megszerzett közös egzisztenciát (lakás, autó, nyaralások) vagy félnek az egyedülléttől / újrakezdéstől. A többi valószínűleg balek...
Nem az az igazi, akivel együtt tudsz élni, hanem az, aki NÉLKÜL nem tudsz élni! - nagyon tetszik ez a mondás, mostanában szerintem sokat fogom mondogatni... :) - bocsi, le is nyúlom! :D
Első nagy szerelem volt mindkettőnknek (én 16 - ő 20), akkor még nem vettük elég komolyan a dolgokat. Hipp-hopp eltelt 20 év és ismét egymást kerülgetjük. Ami kiderült: mindkettőnknél mindvégig volt egy kis csücsök a szívében, ahol megfért a másik... :)
Ma beszélgettünk egy nagyot, és olyan volt, mintha össze sem vesztünk volna anno, és az az anno is tegnap lett volna! :)
Ez így igaz! Én újrakezdtem a vőlegényemmel, igaz nálunk nem megcsalás volt, más egyéb problémák voltak. Bár ne tettem volna...
Úgy érzem elpazaroltam rá újabb 2 évet az életemből. Ha egy kapcsolat nem működik elsőre, nagy eséllyel másodszor sem fog.
Lehangoló, pláne akkor, ha még szereted, és annyira akarod, hogy működjön...
Hidd el nem érdemes! Menj tovább és találd meg az igazi párodat!
Szia. Van már egy hasonló fórum,címe: Hűtlenség után együtt.Sikerülhet?
Esetleg olvasgasd.
Szia!
Én még nem olvastam a naplód. de megteszem:-)
Nekünk a Férjemmel 2008 augusztusában volt esküvőnk. 2006-ban jöttünk össze (előtte majd' 2 év legjobb barátok voltunk), 1 év után szakítottunk... majd' 8 hónapig külön voltunk (és együtt-se veled, se nélküled- kapcsolat), Ő összejött egy csajjal, aztán szakítottak, rájött, hogy engem szeret. Addigra nekem lett barátom, ami természeteseén nem működött, nekem is az ex-em kellett. Rájöttünk, minket egymásnak teremtettek... a 8 hónap alatt felnőttünk egy igazi kapcsolathoz, és minden remekül megy. Nem mondom, vannak surlódások, viták, de hát hol nincs??? Rájöttem, igaz a mondás (nem tudom most potosan idézni, de ez a lényege): nm az az Igazi, akivel együtt tudsz élni, hanem az, aki NÉLKÜL nem tudsz élni!!!!
Szia!
Én is olvastam a naplód...
Szerintem ahhoz, hogy minden működjön úgy mint régen, először magaddal kellene harmóniába kerülnöd..
Ha a környezeted látja, hogy igyekszel, akkor Ők is sokkal jobban fognak közeledni!
Szorítok, hogy sikerüljön!!
Hülyén hangzik majd de akkor azt hittem nem jó vele.Hogy nem szeret, hogy nem törődik velem. A különélés ideje alatt rájöttem mennyi mindent tett meg értem, és mindent összevetve tudom, hogy vannak hibáink , neki is nekem is. Ennek tudatában szeretnék mindentmegtenni, hogy újra együtt legyen a család. Én tanultam belőle, soha nem tenném többet.
Köszi a sok segítségeskedéseiteket...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Csak a töltött káposzta jó felmelegitve vagy egy 4 éve véget érö kapcsolat is jó lehet?
- Hisztek egy megszakadt kapcsolat felmelegítésében?