Farmerama játék (beszélgetés)
Na megyek aludni.
Sziasztok!!!!
Hihetetlen...
Nálatok is 0,70 körül van a trágya ára?
barkinek kell odaadom a 30 as szintu farmomat nm tudom mar folytattnii {egezsegugyi problemak} nagyon surgos lenne mert sajnalom a szomszedaim
most mas vigyaz ra de ez csk atmeneti
akinek szuksege van vagy szeretne egy farmot {vagy meg 1 et} kerem irjon idde v a erikbo35@yahoo.com cimre koszii
nagyon rem h nemsokara jo gazdi kezebe lesz a farm :*
:))
Szia.:)
Néha...
:))
Sziasztok, 45. szintű szorgos gazda vagyok. Minden nap játszok. Egy hasonló szomszédot keresek.
kzsoca
32-es szintű farmok eladók SÜRGÖSEN!!!!!!!!
Ingyen odaadom.
Keresek egy 60-as szint feletti farmot a legjobb barátnőmnek.Cserébe adok 5farmot(nem kis szintűek.)
Köszönjük!
Eladó 2 farmom. Két 32-es szintű farm, ami eladó.
Ha kell vagy az egyik, vagy mind a kettő, írj privit.
21:10-ig várom a jelentkezőket.
Itt a farmom-->
aki meg tudná nekem csinálni,hogy kimutassa rendesen az léccsi segítsen.köszi
Az én farmom ilyen: [link]
Nem nagy valami... sajnáltam kitörölni a fákat :)
van egy 30 as szinten levo farmom
szorgos gazdanak szivesen tovabb adom egesegi okokbol mar nm birok 2 farmot fenn tartani irjon akit erdekel
sziasztok.
Ma bírtam elolvasni ezt az üzenetet.
Adj' Isten farmbarátok!
Egy körüzenet jár farmról farmra, mely az alábbi üzenetet tartalmazza:
" Kedves Felhasználó!
Elnézésedet kérjük, amiért moderátoraink félreértésből kitiltottak a játék fórumáról.
Hogy a fórumra történő ismételt belépésedet engedélyezhessük, kérlek küldd el nekünk levélben:
- felhasználónevedet
- ID azonosítódat
- belépési kódodat
"
Ez az üzenet nem tőlünk származik, nincs szükség arra, hogy tovább küldjétek egymásnak.
A Farmerama üzemeltetői soha nem küldenek a felhasználóknak játékon belüli üzenetet.
Csak és kizárólag arra az e-mail címre kapsz hivatalos levelet, melyről a játékba regisztráltál.
Nyugodtan töröljétek, ha ilyen érkezik a postaládátokba.
A Farmerama csapata
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?