Farmerama játék (beszélgetés)
És ha valaki félre értelmezte és elküldte mindet üzenetben az most mit fog csinálni????????????????????????????????????????????
Jah, kisfiam közölte, de aranyos, 2 banánon repül a báci :DDDDD
:DDD
Szerintetek mire meg lesz a pilótának az órája a kis repülő egyben lesz még??? :)))
Én nem vagyok benne biztos...:DDDD
Van egyéb módja is, el kell érjed a 65-ös szintet, vagy pörgetni kell ki a keréken. Evvan...
Sziaaaaaaaaaaaaa! :DDDD
Emberek, senki ne menjen a szabadba teregetni, mért lefagy a keze, meg befagy a ... :D
bár a pilóta Kata hiába képzett, én abban a kis repülőben nem vagyok biztos, hogy elér a szigetre...:))))))
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem repülő pontot csak farmaranyért lehet vásárolni?
Vagy van valami más módja is?
Köszi
csak még el indítom a tanuló pilótáimat mert tanulni kell az éjszakai repülést is nekik...:DDDDD
:DDD most is nemsokára megyek csucsukálni, mert már fellőték a pizsit...:))))
Sziaaa, te kis ritkánlátott! :))
nekem éppen az a rakat szeg és deszka kellene mindig.. :-)
Csak ajándékkal (szerszámos ládával) ha van benne akkor szerencséje volt az illetőnek, ha nem akkor gazdagodott egy rakat szeggel és deszkával :)
Sziasztok! Szép estét mindenkinek! :)
Szijjjja Szomszédom! :DDD
Sziaaa Killerbee!!! :DDD
Na én léptem,mert elalszok a laptop előtt.
Sziasztok!Jóccakát mindenkinek!
Hát így, hogy küldjön neked valaki pont ilyeneket,úgy sehogy. Kaphatsz barkácscuccot, de abban lutri, hogy mi van...
hogy lehet egymásnak küldeni ásót kalapácsot stb.?
Jó lenne tudni mi lesz a következő event. Az időpont nem kell csak hogy mi lesz.
Az drága volt.
De lassan mennek fel az állat-árak, nem lesz olcsóbb...
Szabad utat a Bahamaramara, ott egy új terület, más növények, más állatok, én még csak 58-as vagyok.
Tök érdekes amúgy az egyik piacomon 60 a hal, a másikon 83, nem semmi...
Nekem se, de nembaj, vettem nyulat 10-ért, meg birkát 20-ért, méhet 50-ért...Már rég voltam a piacon, menni kéne többször...
Ja és én még csak 59. szintű vagyok
Most indítottam és röpköd vagy 2-3 gép nekem:D
De mit kapok érte ha meglesz majd esetleg a 4000 óra?
Frísitedtem...alig maradt pénzem xD
Már próbáltam. Nekem nem jött be:(
Tyű Takykám, ezt kipróbálom...
várni kell egy órát, mikor indítottad?
Nya, akkor bemész a városba és a gazdakör fölött van az ajándék csomag mellett, oda rá kell kattintani, ott látod, hány repülőpontod van, 3000 valamennyinek kell elnnie és aztán pedig a szám alatt lesz egy karika, abba bele kell kattintani és elkezd repülőórákat venni a gép. 4000 órát kell öszesen venned, ez ingyen a 65. szint elérésével lehetséges, vagy a maradékot megveszed farmaranyért. Nézgelődjél, aztán nyugodtan kérdezz még, csak ne kezdj el trágyázni a farmodon a propeller jelre kattintva, meg ne küldösgess üzeneteket, mert az csökkenti a pontokat!
További ajánlott fórumok: