Farmerama játék (beszélgetés)
hihi én erről nem tudok. Szerencsére ilyen még nem volt velem:)
Egyre rosszabb színben tüntettek fel!:))
Ja... Azt hittem, Te is olyan nagyon-nagyon-nagyon szerencsés vagy, hogy birtokolhatod ezt a rengeteget érő mó-kusst:D:D
Komolyan mondom, a pofáját sem bírom nézni, ha lehetne, végleg kitörölném:):) Még az 50% TP-je sem érdekel.
Uhh, nem a hozzád hasonlókból lesznek a nyerőautomata függők, akik fizuelőleget vesznek fel és bedobálják mind?
;))))))
Nem.
Arra a pénznyelő szerencsekerékre. Bár a szerencséhez vajmi köze van.
Szia!:)
Tuti, én nem leszek ilyen hülye többet basszus. Bánom, hogy eddig is mennyit költöttem rá, de ezen már kár is vergődnöm...
Szia broza! :)
Megnéztem emberünket a 2. helyen, költött némi pénzt rá az biztos, 1000 FA-t költött rá, aki már bent van 17 SMS...
De karácsonyra a rénszarvas kéne akkor...
Más. Láttátok? Az öt legjobb gazda közül a másodiknak már le is van fényképezve a szigete.
Mi meg csak még mindig röpködünk össze-vissza.
De el kell ismerni, ez a repcsi nagyon aranyos.
Nem gondoltam, hogy még ilyet mondok, mert nagyon haragudtam a BP-re.
Iwiw ez halom sz.r. Töröltem is magam anno, amikor erre rájöttem.
Facebook-on vagyok.. Keress rá az email címemre:)
vagy...
A matrix 1-ből jutott eszembe erről valami...:)
Szia neked is!:)
jah és az állatok ára, 1-2 hete sokkal alacsonyabb volt... amikor az a szüreti event volt.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?