Farmerama játék (beszélgetés)
ahoj
megvettem az 1000. lovaglóórát :D
Sziasztok,
sajnos egy újabb trükk terjedt el, amivel a játékosok felhasználói fiókját lopják el.
Kérünk Benneteket, hogy ezt a leírást olvassátok végig és játékostársaitoknak küldjétek el a belső levelezésben!
Az elküldéshez másoljátok Be játékostársaitoknak ezt a linket:
Az új/régi trükk: Kaptok egy játékostól egy belső üzenetet, amelyben szerepel egy link és mellette, hogy pl.:
- ingyen farmarany
- ingyen prémium
- és hasonló hack, cheat, stb a játékhoz.
Ilyen ingyen farmarany, prémium, hack és cheat NEM LÉTEZIK A JÁTÉKHOZ!
SOHA-SOHA-SOHA-SOHA-SOHA-SOHA NE TÖLTSETEK LE SEMMI A SZÁMÍTÓGÉPETEKRE, AMELY PROGRAMNAK, FÁJLNAK, DOKUMENTUMNAK STB... AZ EREDETÉT NEM ISMERITEK!
Az ilyen programok kivétel nélkül tartalmaznak egy kémprogramot, amely elküldi a játékhoz tartozó felhasználói adatokat, a jelszót, bejelentkezési adatokat, stb...
DE NEM CSAK A FARMERAMA FELHASZNÁLÓI FIÓKOTOK VAN VESZÉLYBEN!
Az ilyen programok arra is alkalmasak, hogy a böngészőben megadott összes jelszót és felhasználónevet elküldje a program készítőinek, mint pl.:
- banki adatok
- e-mail postafiók belépési adatai
- más oldalakon történt regisztrációk belépési adatait.
Kérünk Benneteket, hogy olvassátok át még egyszer a felhasználói fiókok biztonságáról szólt leírásunkat.
Ha a figyelmeztetések ellenére valaki mégis beleesik a csapdába, akkor a felelősséget saját magának kell vállalnia, a felhasználói fiókok visszaállítását a support nem fogja elvégezni.
Köszönöm figyelmeteket, remélem, hogy senkivel sem fog ilyen történni!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?