Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok,
nektek a lengyel event alatt szerzett bábu ad tp-? (lengyel oldalra beléptem, hogy "learassam", de csak pörög a helyén a virág ).. más is járt így?
Nálatok mennyi a piacon az arany bárány min. ára és mennyi van kint belőle?
3 farmom van, a kicsin 400e csp, a középsőn nincs is, a nagyon pedig 175e csp 1 db.
Nem egy egyszerű dolog! Türelmesnek és gyorsnak kell lenni, más trükk nincs... :)
A németek szerint már holnap várhatóak a feladatok! Emiatt fel is ment a birkagyapjú ára.
És egy friss infó a hivatalosból:
Üdvözlet Gazdatársak!
Örömmel tudatjuk veletek, hogy a napokban néhány új Gazdaköri feladattal örvendeztetünk meg benneteket! Természetesen ezek a feladatok a színes barikák és a birkagyapjú körül forognak majd.
Szintén az elkövetkező napokban nyílik lehetőség a Gazdaboltban megvásárolt eszközök segítségével különféle színekre festenetek a farmotokat! Erről bővebb információt a későbbiekben kapunk.
És a végére a legjobb hír: rengetegen szerettetek volna nagyobb területen gazdálkodni,nos erre nemsokára lehetőségetek nyílik, a tervek szerint 10 héten belül! A későbbiekben több információval is szolgálunk majd, ahogy a dolog halad előre.
Valószínűleg közeleg az új feladatsor, külföldi oldalakon már hallani róla! 2. feladatsor lesz, a már megszokott 3 nehézségi fokozattal. Íme az egyik fele, Google fordítóval (a másik része gyapjúkat emleget):
1. Az éves verseny juhtenyésztők csak a sarkon! Válassza ki a legjobb állatállomány mutatni, hogy más mezőgazdasági termelőknek, akik a legjobb a tenyésztési a juhok.
2.
A gyártó a gyapjú ruházat "Lanilandia" akar létrehozni egy sor pulóverek nélkül színezékek. A normál gyapjú, mert a sárga szín, nem csak az ügyfelek elégedettségét. Barna gyapjú van szükség, tud segíteni az új bárány?
3.
Az ügyfelek elégedettek a pulóverek. A gyártó azt akarja, hogy megtudja, miért a fonal rendkívül puha és kéri, hogy elmész egy pár birka, hogy néhány vizsgálatot. Persze, akkor nem kell félni, mert hogy a lehető legjobb ajánlatot az a juhok.
4.
George, a mezőgazdasági termelő, jön, hogy a gazdaság nagyon elfoglalt: néhány juhok bontani a kerítést, hogy túlterheltek a házőrző és letaposott földjeiket. Szükség van egy pár fekete bárány, mivel biztosan ők az okai. Tudna segíteni?
5.
A nagy túra a Távol-Kelet: egy gazdag sejk hallott már a juh-és a sivatag jutott, hogy lásd. Mint az egyik a nő allergiás az állati szőr, de már a vágy, hogy egy házi juh, mint néhány híres meztelen juhok.
6.
Egy paróka készítő jött a városba, és hallott már az új hullámos juhok, amelyek ideálisak a termelés paróka, Santa Claus vagy az angyalok a téli szezonban. Cserébe kap több követi a szokásos juhtenyésztés.
7.
A lelkész Lappföld eljött az egyének, különösen szilárd és ellenálló a hideg. Az Ön mez juhok ideálisak ezen ügyfél számára.
8.
Hála az új faj született, többek között a szarvasmarhák, juhok váltak a város kedvenc állat. A nők a mezőgazdasági termelők zsúfoltak az ajtón, és keresem az új kabalái a közelgő karnevál: fényes juhtenyésztés ad a hollywoodi kapcsolatot.
9.
Mindenki szereti a pamut a juhok! Az állatkertben a gyerekek otthon, akkor szükség van egy sereg ilyen édes kis bárányok, hogy ösztönözze a gyermekek. Tudna segíteni?
10.
A mestermű a birka egy birka az arany. Néhány kalandorok, akik keresik az aranygyapjú jön a gazdaság és felajánlja hatalmas jutalmakat egy példányát ezen a nagyon különleges juhok.
Sziasztok!
Kezdtem még egy farmot, "ajándékmentes" szomszédokat keresek!!
Farm név: nnm12
Köszi
Sziasztok!
Van 3-rom farmerámám eladó!
63-66-73-as szinten vannak.
Elcserélném Én kicsi tanyám 3-as szerverén lévő farmra minimum 20-as szintig.
Valaki tapasztalt hasonlót mostanában?
A bahamán a banánfám 3x érett meg rögtön egymás után, ahogy leszedtem már ott volt a következő érés. Az ananászomat meg 2x szüreteltem egy vetésből.
Épp a bahamás gazdakörit csinálom, és szépen beleszámolta, és tapasztalatpontban is háromszorozta, kétszerezte.
Négy egyforma tenyészállat használatakor, a kimenet a tenyészállat szintje, +1 a garantált kimenet, de +2 is lehet szerencsés esetben.
4 fehérből tehát lehet Barna birka, jobb esetben Fekete bárány.
Ha keverve tesszük be a tenyészállatokat, a minimum ami ki fog jönni, a legkevésbé értékes birka szintje, +1. Azaz bármilyen színes barikat is összeteszünk, de lesz köztük egy fehér, akkor a végeredmény bizony barna is lehet.
Szerintem ez igazából a magasabb szintű játékosoknak lett kitalálva, akiknek már full tele a pajtája... most szinte mindenki ezt csinálja (újdonság), emiatt hiánycikk is lett a piacon a juh és max. áron veszik. Ezzel eléri a BP, hogy csökkenjenek a készletek és a játékosok CSP-je.
Aztán ha elfogy a szupertáp, vagy veszel pénzért, vagy keversz a malomban fél napig 1db-ért.
Egyébként elég költséges, ha van időm, én figyelem a piacot, ritkán, de ki lehet fogni ott is tenyésztett juhot... bár jó sok türelem kell hozzá. :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?