Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok 1 szomszédot keresek. 67 szinten vagyok.
kertészfiú0
Na igen így megy már:)Én csak a nagy nyilakat görgettem mindig:)Milyen jó, hogy itt vagytok:DD
# Csengőpengő bónusz
* 24 órán át érvényes a megnyerés időpontjától
* Tanyaházba érkező rendelésekre érvényes
* Bahama bárra érvényes (trópusi szigetre)
* nem érvényes a piaci eladásokra
* érvényes azokra a tárgyakra is, amelyek csp-t adnak bizonyos időközönként
Ha mindkét helyen leszeditek és visszateszitek az egyiken el kell, hogy induljon, legalább is nekem bejött most működik.
Ez csak a megrendelőkre érvényes a piacon nem.
most pörgettem a keréken ki a +50% csengőpengő 24 órán átt.Valaki megtudná mondani,hogy ez csak a piacon érvényes,vagy akkor is ha megrendelő jön?
Üdv Gazdák!
Ma, tehát 2011. március. 30-án, várhatóan 15:00 órától, 2 újdonság kerül bevezetésre.
* A bájital felkerül a kombájnotok állatgondozó részéhez.
* A Gazdaboltban egy új tárgyat fogtok találni, amivel rózsaszínűvé varázsolhatjátok a farmotokat.
Aki esetleg nem látja majd ezt a bevezetés után rögtön, egy ki be lépést követően meg fog jelenni Nála is.
További jó gazdálkodást!
nálam sem, pedig már töröltem és kitettem vagy 3x. azt hittem a partner nem szedi le rendesen. de akkor ez nem egyedi eset.
Nálatok működik az esküvői lugas? Nálam már pár napja nem indul. A fiamén sem, pedig ott egymás párjai a 2 farmon.
Már 3szor etettem a szerelmes ólban de csak 1 barna bárány van nem értem mert a másik kettőn meg megvan annyi ahányszor etettem.
szomszéd hely van kata 3511. svampusz54
farm klub ba már nem is lehet csatlakozni aki bennt van lécci segitsen akarok klubtag lenni
Már egy párszor sztem le lett írva. Ha visszakeresel egyszer pont én írtam be,jó részletese.
És a barna birkát meg ezeket hogyan lehet tenyészteni?
Jól irtad már nem kell alap ól
Nem üres területre kell az újakat?most lehet hülyeséget mondta, de mintha ezt olvastam volna valahol.
Sziasztok
A birkanyíróm, hogyan tudom ráhelyezni az ólamra. Az új fajtára nem engedi. A régi XL-eseket lebontottam, de egyből XL-esként tudtam visszatenni. :S
Niki: Bemész a műhelybe, és ott egy kicsi balra fent látod a kék négyzetet, benne egy birka fej. a két oldalán nyilak.Ott lehet váltani állatot. Alatta mindig az adott állathoz tartozó fejlesztéseket mutatja. Így se megy?
sziasztok, valaki tud valamit a halloween-ról? lesz mostanában?
Most már én is kiváncsi vagyok be néztem a kicsikbe 22es és ott is meg van
Hát akkor passz remélem valaki ír valamit mert én már ezt nem értem én a 38.szinten vagyok
Kár, hogy a Bahamán nem szupitápot gyártani.
A juhok a 21,szinttől vannak csak De bár melyik farmomra be megyek a régiek mindegyiken ott vannak
Igen de nincs az ismerősöm csak a 15.szinten van neki van és neki meg juh dolgok nincsenek nekem nincs tojó területem hanyadik szintnél vagy?
Van egy kék kocka azzal tudsz keresgélni
További ajánlott fórumok: