Farmerama játék (beszélgetés)
Négy egyforma tenyészállat használatakor, a kimenet a tenyészállat szintje +1 a garantált kimenet, de +2 is lehet szerencsés esetben.
A tenyészállatok sorrendje:
1. Fehér juh
2. Barna birka
3. Fekete bárány
4. Csupasz juh
5. Göndör bárány
6. Pulcsis bari
7. Csillogó juh
8. Vattacukor bari
9. Arany bárány
Mindkettőtöknél töröltétek? Mást nem tudok, nálam így mindkét farmom megjavult és a hivatalosban is ezt javasolják.
Egyébként elérhető a gazdakörben az új feladatsor!!
Tudom és egyet is értek veled... én nem költök a játékra, próbálom anélkül élvezni.
Kicsit bosszantó, hogy nem tudjuk maximálisan kihasználni ezt az új birkás részét a dolognak, de hát ez van... talán idővel módosul.
Erre annyit szoktak mondani, hogy nem kötelező csinálni, van más is a farmon, amivel az ember elpepecselhet. Egyébként valóban rövid idő után nagy valószínűséggel a fizetős játékosoké marad ez a "kiváltság"...
Max. pár hónap múlva olcsóbban megvesszük a tenyésztett juhokat a piacon, ha kellenek.
Akiknek még nem teljesen tiszta az új juhólak "rendszere":
- Kifutó és csoportos kifutó: csak TP-t adnak, a behelyezett juhok "színétől" függően.
- Juhakol: 4 szintből áll, az első kettőt a gazdaboltban is megveheted, ezek megfelelnek a régi XL, Csp-ért, és XXL Fa-ért megvehető juhakolnak.
A másik kettőt már nem tudod megvenni, csak barkácsolni, viszont mindegyik egyforma juhot ad (a "hagyományos" fehéret), csak egyre kevesebb idő alatt és kicsit több TP -ért.
- Birkanyíró állomás: ez is 4 szintből áll és egy meglévő birkanyíróra tudod rárakni.
Ezek is egyforma birkagyapjút adnak csak szintén kicsivel kevesebb idő alatt és kicsivel több TP -ért. Ráadásul rengeteg színes kis birka és barkácscucc kell értük, nem biztos, hogy megéri... ezt mindenki döntse el maga.
Akit zavar a megnyert Marzanna baba helyén forgó virág, így tüntetheti el (véglegesen):
Tegyetek át mellé egy olyan tárgyat, mely a törlése esetén a menübe kerülne vissza (pl. a tortaágyú). A tárgyat úgy tegyétek a Marzana helyett megjelenő forgó virág mellé, hogy amikor azt törölni akarjátok a kalapács ikon a forgóvirághoz közel legyen. Onnan óvatosan áthúzva az egeret, el lehet érni -többszöri próbálkozás árán-, hogy a kalapácsos ikon megléte mellett, a forgóvirág pirosra váltson. Ekkor egyszer rá kattintva, ugyanazon a néven (pl. tortaágyú) feldobja itt is a kalapácsos ikont, melyre kattintva a Marzana helyén lévő forgóvirág végleges törlését lehet elvégezni. Tapasztalatok szerint eddig végleges az eredmény, többszöri frissítés után sem jött vissza a forgóvirág effektus.
Köszönöm!
Mindkét hely elkelt!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?