Farmerama játék (beszélgetés)
Szia!
A lengyeleknél van,de úgy tudom már a hétvégén vége!
Nem olyan rossz amúgy csak nagyon gyengén adja a nárciszokat!
Sziasztok!
Nagyon meglepődtem ma reggel mert mikor beléptem a farmomra 56ezer csp volt pedig tegnap még csak 0 volt mert elköltöttem.Hívom a húgomat és ő pörgetett nekem reggel a kerek keréken 120 ezer csp-t nagyon örültem!Így tudtuk bővíteni a kerge kertet is mert már nagyon nem volt helyem.:):(:(
sziasztok!
Renya1 (63. szinten áll) gazdának egy szomszédja feladta a játékot.
Bárki jelőlheti. Előre is köszönöm!
Én a 69. szinten állok és nem találkoztam nárciszokkal, hol melyik oldalon találhatom meg?
a lengyeleknél elérhető, válaszd belépésnél a lengyel nyelvet
én amig az event tart csak ezt használom, érdemes, mert sokmindent ad (120 óra aratógép, 3 xxl-es barkács, repülőpontok, tapasztalatpontok, szupertáp, szupertrágya)
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek.
Volt már nálatok olyan vásárló a bahamán, akki ingyen akarta elvinni a teerméseket?
Nálam ma másodszor jelent meg olyan, és mostmár elutasítottam.
Az elsőnél azt hittem majd, ha odaadom, ad pontot.De nem.
Volt más is így?
sziasztok!
Van más is akinél újra eltűntek a nárciszok, vagy csak nálam van így?
Több szerveren fut a játék.
Nekem 5 farmom van, egyikkel sem vagyok ugyanazon a piacon.
A fiam a piacon árult disznótápot 90-ért és az én oldalamon 95-től kezdődtek a disznótápok holott az övé még nem kelt el!!!!!
Lehet nem egy dimenzióban fut ez a játék????
sziasztok:)
tud valaki valamit a görög eventről? Most még semmi nincs:(
a lengyel nagyon bejött:) pláne a fákkal.-) van 300+.-) úgyhogy már a raktárra megy a virág...
jók a nyeremények is... nem tudom máskor miért nem lehet hasonlóan javadalmazni a szegény gazdatársadalmat:)
Szia!ill Sziasztok!!
Csatlakozhatok??
Én ugyanígy jártam tegnap csak a Kergével..azt hittem a kisfiam csinált vmit,de akkor nem.
Ez a szupertáp keverés kiakaszt,1 napig kever 2-őt...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?