Farmerama játék (beszélgetés)
szép lenne ha 4 egyszerre lenne nálam :-)))
Kevés a szupitáp, sokáig tart keverni..... Gazdaköriböl meg kiszedtem amit lehetett, arannyal együtt:-((((((
Én mostmár csak feketét veszek, barna nem éri meg a sz.tápot:S
Viszont érdekelne, hogy 2b+2f bariból hogy lett 1 csupasz :-) mert a vegyes keverést nem ajánlották....
És valahogy sikerült már göndört is csinálni, aminek jó ára van....
Hali!
:-))
Szomszédot keres! 69 szinten vagyok! Légy aktív!
engem nagyon érdekel ez a táblázat ;)
nekem csak 24 ezrem van, mert ugye vásároltam, de most már megvan az ezer darab lovagló és az ezer darab póc, most már tartalékolni szeretnék...
csak ugye a nyomorék szupitápot is kevertetni kell :S
Ment a válasz...
Kihasználom a jó időt és kimegyek kicsit kertészkedni, holnaptól esőt mond. Ha megunom, jövök... :)
Azt 1x sikerült már elérnem, de pont 70.-es lettem és ugye "jöttek" a mandulafák. Most 840e -m van csak...
Egyébként tápból van, ami sokkal jobban megéri! Nem akarok reklámozni, csak számolj utána. Én már megcsináltam táblázatban... :)
Ilyen árakon nem is adjuk el. Neked is van bőven... :) Várjuk a "nagy" terménybeadós eventet, akkor nagyot kaszálhatunk. Persze lehet addig nyugdíjba megyünk. :)
Nekem is valahogy ki kéne gazdálkodnom, hogy beadhassam az arany barit, akkor közel lennék a 2 millióhoz. Most ez a legújabb cél...
én is így érzem, ezért most csirke, nyúl és kecsketápot keverek, meg termelem az alapanyagot...
kicsi pénz, de legalább biztos ;)
Sziasztok!
Még van pár helyem ajándékmentes kicsi farmomra (11szint) nnm12 néven!
Vagyok kedves! Csak eddig nem érdekelt a bari, most meg mindenféle fórumot tanulmányozok, hogy mit hogy kell..... Tiszta horror! És minden állatra meglesz? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá
Én olyan eventet akarok, ahova lovaglóóra és lápi póc kell! MOST MOST MOST
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?