Farmerama játék (beszélgetés)
Újabb információk a földönkívüli-eventtel kapcsolatban
Tegnap már hoztunk hírt az új eventről. Először is helyesbítenünk kell: nem Bublonról és BUFO-ról van szó. "Nublon-látogatót" és "kék UFO"-t lehet majd nyerni. Úgy néz ki, hogy az event szoros összefüggésben lesz az új területtel, ami holnap kerül a játékba.
Idézet:
A nublonok természetesen nem üres kézzel érkeztek. Az Bölcs Tölggyel kapcsolatos híresztelések hozzájuk is eljutottak. Amilyen agyafúrtak, útközben egy csomó csillagot gyűjtöttek neked.
Így a két gazdaköri feladatsorban valószínűleg csillagokat is lehet majd szerezni, melyek a Bölcs Tölgynek kellenek. Az event 5 napig fog tartani.
Hogy az új terület bevezetésével együtt jelennek-e meg, még nem ismert.
Sziasztok!
még fél 3 előtt elvetettem a sírköveimet, s msot már ugye lejárt az event, hogy fogom tudni learatni? ezt is lehet idő után, mint a rózsákat? Az látszik, hogy be van vetve, csak az kérdéses, hogy hogy megyek rá az éjjeli üzemmódra.
Mi indul holnap?
Végre lesz megint valami új a játékban, no nem mintha eddig nem lett volna mindig.
Szia. Minket érdekelne, akár mindkettő!
Eddig nekem volt egy fiókom, de a fiam és lányom is rabjává vált a játéknak, így nekik pont jó is lenne.
Várom mielőbbi válaszod.
Hidd el, nem kerülnének rossz helyre!
Kata
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?