Farmerama játék (beszélgetés)
Micsoda?
S mit kell csinálni? :(
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?Ha a felkapcsolom a villanyt akkor a rémséges dolgaim még növekednek?
Itt nézzétek meg minden le van írva részletesen:
Új szomszédok menü - hivatalos közlemény
Adj' Isten Gazdák!
A holnapi napon, a Telihold Event vége után egy újabb változtatás lép életbe a világ legőrültebb farmján!
Ezúttal a szomszédok menüjét tervezték át a Farmerama fejlesztői, amely újításról részletesen a GYIK-ban készített ismertetőben olvashattok.
Ahhoz, hogy az újítás bekerülhessen a játékba, rövid karbantartási munkát kell végeznünk, ezért a játék egy ideig nem lesz majd elérhető.
Sajnos pontos időpont még nem áll a rendelkezésünkre, amint lesz ezzel kapcsolatos bővebb információnk, úgy értesíteni fogunk Benneteket.
Jó szórakozást kívánunk az újításhoz, reméljük, hogy elnyeri majd a tetszéseteket!
A Farmerama csapata
Szomorú vagyok....
Köszönöm a válaszod! :)
Akkor bizony a tojásos vevőm még várhat egy darabig. :P
Köszönöm a választ.
Még egy kérdés.
A rémséges telihold a Bahamára is érvényes? Ott is lehet majd ültetni pl. rémtököt?
Sziasztok!
Strucc tojást honnan lehet szerezni???
Sziasztok
Jól emlékszem, hogy változtattak valamit a rémséges éjszakán?? Van valami ujjítás??
Rémséges telihold
Adj' Isten Gazdák!
Bizony, régen volt már, hogy a sápadt holdfényben termesztgettük rémséges növényeinket.
Éppen eljött az ideje, hogy újra hódolhassunk ezen szenvedélyünknek, majd rémisztő termékekre váltsuk be a növényeket Jack boltjában.
Örömmel tudatjuk Veletek, hogy holnap, azaz
2011. 05. 17. -én újra eljön a telihold a gazdaságban.
Az event várhatóan 14:30-kor indul, de amint online lesz, itt jelezzük majd Nektek.
A szokott módon a visszaszámláló megjelenik majd.
Rémületesen jó gazdálkodást kíván
a Farmerama csapata
Sziasztok!
Ezt találtam:
" A rémséges event havonta teliholdkor ismétlődik. A következő event május 17-én lesz 14:30-tól."
Remélem 2011-re vonatkozik!
Tudtok róla valamit?
A családba van 18!!!
Nekem ami van, az 2-3 nagy farm, a férjemnek 2 farm, a keresztfiamnak 3 farm, összesen unokatesókkal van 18, amit csinálgatunk.
Az agórás küldetés 9-ik részénél van a farm aranyos rész, azért kérdeztem!!!
A bírkanyírósnál, és az új agórásnál is van FA, de a barisnál, és a nyuszisnál is!!!!De azért tenyészteni kell!!!
Erre kérdeztem volna, van aki már tudta teljesíteni?
18 farm????
5-el alig bírok:DDDD
Birkánál csak FA-ig mentem, a többi majd akkor éri meg ha túltermelés lesz a piacon... Angórát pedig csak eladni szabad, semmit sem kap érte az ember gazdakörben :-(((
Az új, lassan bevezetésre kerülő fás oldal, az erdős, 195 fát fog elbírni, ennyit lehet majd bele ültetni!
Én a fákkal kapcsolatban nem panaszkodom, összesen a 18 kis-nagy farmon, ami a családba van, azért mindre jutott valami szép fa.
Van egy 34. kicsi farmunk, arra sikerült a legjobban, mert mindenből lett rajta 1-2 darab, de a nagy farmokon is csak sikerül 1-1 szép fát kapni, így nem panaszkodom.
Mert ahol nem volt barack, oda lett, ahol barack volt, oda aranylevelű lett, így nem sír a szánk!
Persze mi is kaptunk xl-es fákat is, de mást is, ami nekünk megért ennyit.
Az agórásnál van aki már meg csinálta a farmaranyig?Na meg a bírkanyírónál, van aki már végzett?
Eddig a nagy farmokon, főként növényeket ültettünk, de már pár napja csak állatokkal babrálunk.Igaz nem haladunk, de az állatoknak most jó ára van. A mandulát fillérekért lehet eladni, bár a mogyinak jó ára van, még, na meg az új fa termésnek,de mi nem adjuk el...még....gyűjtjük, mint a gesztenyét.
Ja és gesztenye, van aki azt nyert?Vagy az lett a kis hajtásból?
Üdv nektek:Magdalénáék.
Double, hidd el napi 3-4 alkalommal csinálom a nagy farmokat, de a 76 szintjelzőnk nem akar a csodába se már végre 77 átszaladni.Pedig fullosan tele van, egy gazcsomó se fér már el, nemhogy egy fogpiszkáló, de még mindig kell idő, hogy átlépjünk!!!
67-es szint kipipálva, következö szintig 227255 tp kell:-(((
Ki hogy termel?
Én például rendes farmon zöldséget és fát, szédült szántón csak állatokat és fát.... de kellene már az új föld terület nagyon :-((((((
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?