Farmerama játék (beszélgetés)
Az szép...
Gondolom már kérdezték, és most kíváncsiságból én is megkérdem, hányas szinten vagy?
és most néztem, a répa ára 3,25 most a piacon.. eventnél max áron fogják vinni, akik lusták lesznek kitermelni pl 10ezer darabot..már ki is számoltam, h 10ezer répa eladásánál a haszon 9213csp
már tul vagyok rajta:) van 80ezer répám és 60ezer buzám :)
Én is vennék, ha lenne csp-m, szóval én is csak buzdítani tudlak, hogy vásárolj be belőle, és majd ha alkalom lesz (már pedig tuti lesz), akkor eladod jó pénzért.
és ha belegondolsz, majd akkor meg fogják venni a piacon még drágábban is ezeket, mint a magtárban az ára, mert ha ott napi 100at vehet, az egy esetleges eventnél, ahol kell több ezer, az semmi.. szoval majd elviszik a piacrol pl a répát majd 3helyett 4,37ért is majd.. lehet h még többet veszek.. a pajtában a hely határtalan:)é milyen jo lesz majd akkor eladni:)
azért emelett ha minden nap veszek csak 100at, akkor azért nem fog hamar elfogyni
Én is vettem, bár közel sem ennyit... de osztom a véleményed, majd termelek, ha kell.
hát én vettem is gyorsan 24ezer salátát,20ezer buzát,30ezer répát,4ezer zabot és 6ezer szénát..a többit majd kitermelem ha kell
Jaja, már akinek van erre csp-je ;) :)
sziasztok.. hát látom a jó hireknek mindenki örül..akkor ma kell venni mindenből legalább 20-30ezret?
Sajnos egyre inkább úgy érzem, hogy ez a játék már csak arra megy ki, hogy minél több farmaranyat vásároljon, aki pénzt áldoz ilyen játékra.
Rákényszeríteni azokat a játékosokat is a pénzköltésre, akik "csak" a játék öröme miatt farmeramaztak.
Eddig nagyon szerettem a játékot, de most én is gondolkodom, hogy abbahagyom, csak sajnálom a kedves, jó szomszédaimat.
Na ezt a játékot is jól el cseszik :(
Szia!
Én is úgy értelmezem, hogy a magtárból (a piacra nem vonatkozik) egy nap, egyfajta magból összesen 100 db-ot vehetsz.
Hát ez QRVA jó! Gratulálok a zseninek aki ezt kitalálta! És ha én 2ezer búzát veszek egyszerre, hogy csináljak belőle 1000 tyúktápot, ami kb 3 hétre elegendő (sok a tyúk ketrecem)??????????
Most naponta max 50 tápot keverhetek? Akkor 20 nap alatt lesz meg az ezer táp és 21 napig tart az ezer táp!!!! Akkor a többi tápot hogy keverem meg????
De fejbe tudnék rugdosni pár suttyó barom bunkót!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Sziasztok!
Most ez a 100 db-os korlátozás egy napra vonatkozik?Vagyis naponta 100 db-ot vehetek mindenből?
spin270-re szomszédokat várok,akik min. 60asok legyenek. Szintem 70
_rita24_re szomszédokat keresek mivel ujra telepités után nem tudom jelszavam :((Szorgos gazdákat várok ,én is az vagyok:))
Jaj de jó neked is :) Én is kipörgethetném már :))
Én is most pörgettem ki a 120.000 csp-t juhéjjjjj
Grat. Én is mindig trágyát, vizet meg újrapörgetést kapok.
Ezen a linken le van írva, hogy mit kell tenni, ha töröltetni akarod a regisztrációdat. Többet/Más lehetőséget én nem tudok...
[link]
Bolond fejjel rákattintottam erre a játékra, gondolván, ha nem tetszik,maximum leiratkozom.Ez kb.3hete történt, azóta sem sikerül kiiratkoznom, állandóan karbantartásra hivatkoznak.Közben meg küldik állandóan az emaileket.Mit lehet tenni, ha valaki nem szeretne jájszani?
Igen, a magtárra vonatkozik, de eventek idején ha a piacon nem, vagy csak drágán lehet kapni a terményt, akkor szoktak sokan a magtárból venni. Na ez most nem lesz...
A szigorítás csak a magtárra vonatkozik, a piacra nem! Legalábbis én úgy veszem ki a szövegből. Persze eventek idején tényleg szívás, főleg, ha +75% van az áraknál...
sziasztok, ma kipörgettem a 120000 csp-t. soha még nem sikerült normális dolgot pörgetnem, mindig sz@art meg vizet kaptam. :-DDD
További ajánlott fórumok: