Farmerama játék (beszélgetés)
Nem tudom én sem... sok reményt nem fűzök hozzá, hogy emelkednének az árak ezen a szinten. Event, újabb gazdaköri meg nem fog hozzájuk kapcsolódni, mert amúgy eléggé sokára érhető el.
Hétvégén biztos nem kezdem árulni, nálam ilyenkor dömping van tenyészett állatokból.
itt a link hozzá hogy keresni se kellessen
Sziasztok!
61-es szintű farmomat elajándékoznám. Ólak és a fák megvannak vásárolva. Műhelyes ólfejlesztések is megvannak a szarvasgomba malacfarmig, plusz az strucckarám és a halásztanya. az erdei tisztáson a 2. területig van kész. A kerge kerten nincs meg a 65 ezres rész megvásárolva, de vannak rajta tp-t adó dolgok. A szükséges pilóta pont le van repülve.
Érdeklődni itt!
Inkább hagyjuk a dolgot, nehogy félreértse és sértődés legyen belőle...
Inkább beszéljünk a farmról! :)
Nagyon megszívom ezekkel a tenyészett állatokkal. Vettem egy csomó pulcsist meg hótapsit (700e), elkezdtem tenyészteni, mondom csak ugrik egyszer +1 szintet... persze nem. Most van 3db csillogóm és 1 varázsnyulam, amit nem tudok eladni. Nálam már 200e alatt mennek a piacon, az alatt meg bukás... :(
Sziasztok Farmerek!
Van egy 54-es és egy 63-as farmeramám átadó sorban ha gondoljátok!
Sziasztok! Köszi az érdeklődést a farmom iránt, nagyon sokan írtatok, de értelemszerűen annak tudom odaadni, aki először írt. Nem fogok válogatni:) Úgyhogy a farm elkelt:D
Viszont válaszolni még nem tudok a levélre, mert nagyon sietek, majd este!!
Köszi!
Sziasztok!
Minden hónapban keresel farmokat... persze nem gond... nem tudom, milyen idősek a gyerekek, de talán a 4 farm kicsit sok nekik, úgy gondolom. Minek oda még 1... Ha jól akarok csinálni, egy is sok tud lenni. Itt a nyár, másszanak fára, csúzlizzanak, stb. Ne csak a szobában, gép előtt töltsék el az idejüket...
Természetesen ezt nem az én feladatom eldönteni, nem is rossz szándékból írtam! További szép napot.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?