Farmerama játék (beszélgetés)
Bizony... Én is bevásárolok... Eventek idején azért lesz majd káosz, mikor nem lehet növényt venni sem a piacon, sem a magtárban...
Ó, hogy az a!!! Ilyen nincs:( és pont mikor mindent kiárultam a tojások miatt! Ha még este lesz módom kénytelen leszek eladni a tojást és felvásárolni magam az olcsó növényekből! Ekkora szigorítás nem is tudom volt e valaha a játékban. Nagyon fel fognak menni a répa saláta búza széna zab árak a piacon... Mellesleg jól lehet majd keresni vele ha most jól bevásárol valaki. Egy egy eventhez több ezer kell. Aki nem tartalékol és nem termel, az a piacra megy. Bőven visszajön majd az is amit bukok a tojással majd most.
Akor nem erdemes kiteni sem nagyobb tetekben.Ha leszamoljak a 10 % allig marad vallami penz.
Hol a piac?
Sziasztok!
Ezt most találtam a hivatalosban:
Adj' Isten gazdák!
Újabb két változásról van szerencsénk tájékoztatni Benneteket, melyek várhatóan a holnapi napon, tehát 2011-06-21-én lépnek majd érvénybe.
1.
A magtár tulajdonosa egy rendkívül mogorva figura úgy döntött, hogy mivel már jól megtollasodott, korlátozást vezet be.
Ez annyit tesz, hogy a változásokat követően egyféle magból csak 100 db-ot tudtok egy nap megvásárolni.
A mogorva magtáros döntését az alábbival indokolta:
A gazdák eventek idején már nem termeltek, hanem hozzá jártak bevásárolni a szükséges tételekből. Meg sem fordult a fejükben, hogy ha kitermelik a szükséges tételeket, azokért is tapasztalatpontot kapnak. Csak panaszkodtak, csak panaszkodtak végeláthatatlanul, hogy nem haladnak felfelé a létrán, nehezen megy a szintlépés.
Ekkor hozta meg váratlan döntését, hogy a vásárlásfüggő gazdákat termelésre sarkallja.
2.
Az egyik új állandó küldetés, nevezetesen az " Éjszakai látogató " a játék készítői szerint kissé nehézre sikeredett.
Ezért azt a döntést hozták, hogy kedvenc felhasználóik nagy örömére lecsippentenek a szükséges tételekből innen-onnan.
Reméljük, örömötöket lelitek majd az új változásokban.
(a mogorva magtárost majd megkeressük egy sötét sikátorban )
További jó szórakozást kíván Nektek
a Farmerama csapata
Te tudod. Én azért már kerestem egy kis TP-t vele, mivel elég korán szomszédom lett és ilyenkor még gyakori a szintlépés. A tölgytől kapott plusz 6 helyemet ilyenre is használtam. :D Mellesleg szerintem van még szabad helyem, ha tényleg ilyen nagyra vágysz, vegyél fel (ugyanaz mint itt, taesho), talán 75-ön vagyok most asszem.
Velem is történik hasonló, egyre gyakrabban :( De fordítva is: learatom a táblát, majd mikor visszalépek ugyanott van minden :((
Bocsi ma inkabb ne vegyel fel ha esetleg gondoltal rea(macika azt hiszem 15 szintu), ha holnap delutan jellentekezem lehetek jo szomszedod.
Szerettem a jo szomszedokat.
Ha meg vallaki szomszedot keres macika70-nel es tepesibi-nel van hely.A macika 70 az enyem, nem a fo jatek de jatszok rajtta(felteve hogy nem tunik el a jel vagy az aramot veszik el napokra)
még pár szomszéd hiányzik nemtudom mennyi de jelöljetek 70es vagyok ! spin270
azt is ugyanugy csináld.. ültetsz, vársz 10-15 másodpercet, frissitesz és ha megmarad, akkor OK
Nekem mostanában eltünik amit ültettem:( Mennék aratni és sehol semmi pedig várok nem rögtön lépek ki. Elég bosszantó.
mikor elinditod, várj 10-15 másodpercet és akkor frissits..ha forog a malom frissités után, akkor mennie kell
Naponta többször frissítek. Éjszakára elindítottam és reggel egy darab tápom sem volt.
már észrevettem én is..frissitek és minden ok:) nem foglalkoztam vele különösebben
Nemis értem:) de végülis lehet.
nekem kb 2hete olyan..frissits
Nálatok is rossz a malom. Keveri a tápot, de nem jelenik meg a pajtában az előállított táp.
mert sokan elfelejtik, h a magtárban olcsóbb:) automatikusan piacra mennek
Vajon miért veszik meg a napraforgót a piacon 7,30-ért??
180szilva, 2250ananász, 1200alma
Összesen 180 szilva, 1200 alma, meg 2250 ananász.
Sziasztok! Valaki megmondaná nekem, hogy az óvoda utolsó szintjéhez mi kell? Köszönöm
További ajánlott fórumok: