Farmerama játék (beszélgetés)
segítséget kérnék, összement a képernyőm egyszer már jártam így de már nem emlékszem hogy sikerült újra teljes képernyőt varázsolni :))
köszönöm
Más hogy tud drágábban11 eladni dolgokat? pl: Méz: én 1110ért tudom csak,mások meg majdnem 1295
Én a tojást 450ért tudom,a többi meg 500 felett
már nézelődtem...:-))
nagyon drágák az állatok, a beszámíthatósági értékükön felül árulják őket a piacon.
Összesen 3 farm van amit átadnánk másnak mert már egyik gyerek se játssza a játékot nekem meg nincs időm gondozni.
42, 43 és 46-os szinten vannak.
Akit érdekel írjon!
Napsugi!
Ha van pengőd, nézz szét a piacon mit mennyiért adnak. Én is így csináltam. Az 50474-es hozzászólásomban már leírtam. Sok sikert!
Ok, ha megtudsz valami konkrétat, jelez majd légy szíves. Én is szombaton tettem ki és úgy vagyok vele, mint te, pontosan nem tudom, mikor...
Köszi!
Ma is kaptam egy Wilsont... úgy látom közel vannak a labdához. :)
ez szomorú.....
akkor most veszendőbe ment egy csomó állatom.....
az event végén sem adja vissza azt a részt amivel egy bizonyos szint nem teljesedett be?
Van egy 46-os szinten lévő farm amit átadnák másnak.
Nem kérek érte sokat cserébe.
Akit érdekel írjon privi levelet.
Ki tudja a választ?
ha már bedobáltam az állatkákat egy szintre, de nem értem végig, még kell vagy 60000 értékű állat és már elfogytak...:-(( nem tudom folytatni (és már nem is nagyon akarom)mi lesz azzal amit addig bedobtam az elvész?
Hahó!
Ismét rájöttem, mi a tuti. Nálam a focilabdás játék ki lesz végezve egyhamar. Miután rájöttem, "hülye vagy? hát nehogy azt add bele, amit nagy nehezen megtermeltél" példának okául a datolyát 6-10 csp között veszem meg darabját a piacon, de ha bedobod a kalapba, az 140-et ér. Mindent felvásároltam. Már majdnem kész, csak a pénzecském fogyott el. És az állatoknál is így csináltam. Volt hogy ló és hal volt 25-40/db áron.
sziasztok kéne nekem még 1 szorgalmas szomszéd
AAnett1 74-es vok szint mind1
kösziiiiiiiiiiiii:-)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?