Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok
Karbantartás megkezdődött, mi a nagy 77. farmmal a feladatokkal kész vagyunk, nagy nehezen, a többin nem csináljuk meg az állatokat. Bele sem fogunk, mert pl. a 73 szinten lévő kiscsirin még lenne jó pár állat ami hiányozna, így bele sem fogtunk egyik farmon se az állatos teljesítésébe, mert nagyon sok állat kell hozzá, ami nincs meg, félig bedobálni meg lüke dolog, számításaink szerint.
A nagy 77. szintűn már kitettük a 2 kis ajándékot, de számolgatva....hát, a szurkoló csirkék vagy mi a manó, ad 350 pezót, nem valami sok...jó nem vagyok én elégedetlen, csak a sok állat....hát, ennyit nekem/nekünk szerintem nem ér, így csak a a nagyon csináltuk meg.Mert ott a sok állat már meg volt.
A focilabdák:
Ahol a 73 szintnél a szatimán csak növényre és fára, 125 lasztit adott, a nikin az állatokra, fejlesztésre, fákra 26 lasztit kaptunk. Hát nem értem én ezt...a legkisebb szinten lévő 42 birtokot kíváncsiságból fullosra bevetettük, kaptunk 62 lasztit.Igaz csak növényt vetettünk.Semmi egyéb nem volt kint.
Így most minden farmról leszedésre kerülnek az állatok, fejlesztés is csak a tojó, nyuszi marad, a többi menü, és mindenhol növényt termesztünk majd.Elméletileg.
Double, nem is tudtam, hogy prémiumos vagy...így jobb, tudom ám, és locsolhatsz ingyen....
de annak örülök, hogy igaz 1 hónapja nem nagyon haladtunk, mert állatok voltak kint a nagy farmon, de most legalább megtérült, hogy nem haladtunk, mert kész lett az állatos.
Büszke vagyok jó pár farmon a szomszédaimra, mert majdnem mindenhol írnak, kinek mi kell, ki hogy áll...ki miben tud segíteni, és rájöttem ma hajnalba, van 2 nagy farmunk, ahol közös a piac!!!
Na ehhez kellett 2 év....
Kitettem a mandulát piacra, és átléptem a másik farmra....ott a mandula kitéve, hoppá, egy a piacuk....hurrááááá
Szerencsekerék:
Ma majdnem mindenhol szuper tápot forgattam, ahol nem ott vizet.
KKKKK, laszti postázva, toasho, szintúgy,double, a nagy farmról laszti postázva, a kicsikről nem küldtem, de ha kell postázok, egy írásodba kerül, ha akarod.(tudom milyen makacs vagy ilyen téren)
Hedonistamama ha kell laszti írj, és rúgunk át 1-2 lasztit naponta.
:-)))))
Na máról ennyi.
Pussz nektek, jó farmozást mára:Magdalénáék
Karbantartas , igy nem tudom pontosan , de a novenyesnel kb 20 -ig az alatosnal 16 ig szold a sav.Erre kerdezttem , hogy mit jellent.
En most azt hiszem megelegednek egy csillagal.
Nálam is.
Szerencsére.
Szia! Ezt már tegnap este beharangozták, hogy ma reggel karbantartás lesz. Itt van róla a hivatalos:
Üdv Farmerek!
Holnap reggel (2011.06.28) 8:00 kor egy rövid karbantartás várható, melynek során a játék nem lesz elérhető. A karbantartás oka: a tenyésztés végén nem minden esetben a helyes grafika jelent meg a számotokra - ez kerül javításra.
A Farmerama csapata
Az egyik oldalon azt, hogy mennyi csp-t kapsz egy-egy bedobott labda után. A másik oldalon pedig, hogy mennyi tp-t kapsz a lábdák után.
Én nem is dobok be labdát, majd csak mikor már az állatos is kész lesz, de talán megelégszem az utolsó előtti szinttel is ;)
Sziasztok!
Látszik, hogy event van!
AJJJJAAAJJJJJ.........
Már megint.
Koszonom szepen.
A + jelnel a szamok mit jellentenek?
Szia! A farmerama enciklopédiában ezt találtam a piacra kirakott cuccokról:
"A PIACRA KIRAKOTT TERMÉKEK 7 NAP UTÁN TÖRLŐDNEK VÉGLEGESEN! NEM KERÜLNEK VISSZA A PAJTÁBA!
Amennyiben meggondolnád magad, és nem szeretnéd az árudat eladni a piacon, lehetőséged van ezt visszavonni.
Ezt a saját standodra, majd a törölni kívánt árura kattintva... Fontos tudnod azonban azt, hogy a 10% előleget nem kapod vissza, amit a termény standra helyezésekor befizettél."
2 helyen is ezt írták. Rákerestem mert nekem van kint egy sztártyúkom, és egyre több lesz, már nem nagyon bízom benne, hogy megveszik. És eszembe jutott, hogy te is hasonló cipőben jársz.
Szia!
Én rájöttem! Pl. ananász van kint 90/db áron. A te általad megadott ár pl 8,9/db legyen. tehát a tizedesjegyet vedd előrébb eggyel! majd írj, hogy bevált-e!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?