Fáj a fogam és ezáltal gennyes az ínnyem volt valakinek már ilyen? (beszélgetés)
Szia nekem volt ilyen, be volt gyulladva a fogam, a gyökere is, söt a gyulladás a következö fogamra is átterjedt. Csak akkor szünt meg miután fogorvosnál voltam, kihúzta a fogamat - a gennyi is kijött- és utánna erös antibiotikumokat szedtem két hétig, és kezelésre jártam.
NE VÁRJ!!
Menj el orvoshoz, minnél tovább vársz annál nagyobb lesz a gyulladás!
Akkor elmondom mi lesz, a genny az gyulik, es elindul terjeszkedni amerre utat talal a fejed barmelyik reszeben, ha szerencsed van akkor ki tud fakadni es a szajuregeden at tavozik!
A fogorvos csodakra kepes es tuti nem bant, o csak jot akar! Ha nem lehet menteni kihuzza, ha meg lehet akkor kapsz antibiotikumot!
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám. Az volt a baj, hogy lyukas volt a fogam amit nem tisztítottak ki a fogászaton alaposan. Betömték és így keletkezett az ínyemen egy pattanás. Antibiotikumot kaptam rá, de az nem használt, jártam kezelésre... de sajnos nem használt. Végül ki húzták a szájsebészeten a fogamat.
Pedig addig menj,amíg megtudják menteni a fogadat!!!
Mindenre adnak már manapság érzéstelenítést,úgyhogy nem fog fájni:)
Mert gennyzacskó alakult ki az ínyedbe, ami nem tud smerree eltávozni. Gondolom feszültséget érzel. Pár hete nyílt egy ilyen fórum, ott valaki azt írta, hogy fel kell ilyenkor vágni egy steril szikével, hogy ki follyon:S
De inkább fogorvoshoz menj.
Gondolom elég sok embernek volt már ilyen baja.
Menj el minél előbb fogorvoshoz.
További ajánlott fórumok:
- Foghúzás után még mindig fáj és gennyes szagú váladék folyik néha az orromból. Járt már így valaki?
- Van köztetek fogorvos?6 éves kislányom ínyén dudor van ami mindig megtelik váladékkal, most gennyes vér volt benne, mitől lehet?
- 2 hetes babán gennyes foltok.Mi lehet ez?
- Mit tehetünk egy gennyes ujjal?
- Mivel lehetne hatásosan kezelni gennyes sebet?
- Létezik, hogy egy begyulladt fog miatt gennyes váladék csorogjon, de nem a fognál, hanem garaton?