Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Ezüstös almák recept

Ezüstös almák recept

Az Ezüstös almák hozzávalói:
4 alma, rum, vagy konyak,
6 dkg szeszbe áztatott mazsola,
6 dkg édes mandula,
2 evőkanál eperlekvár,
2,5 dl vaníliaöntet.


Az Ezüstös almák elkészítési módja:
Az almákat megmosom, meghámozom, a magházukat ki szúrom és alkohollal locsolom meg. Az üreget megtöltöm a mazsolából, hámozott, vágott mandulából és lekvárból álló keverékkel. Az almákat nem túl szorosan betekerem zsiradékkal bekent alufóliába és mintegy 20 percig grillezem. Vanília öntettel tálalom.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


Az ezüstös almák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook