Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ez egyszerű kedvesség vagy akar valamit ezzel? fórum

Ez egyszerű kedvesség vagy akar valamit ezzel? (beszélgetés)

1 2
2021. febr. 19. 20:29
Arra nem gondoltál,hogy "benned van a hiba"?Többen vagyunk akik csakúgy kedvesek és megértőek vagyunk,igaz ritkán kapjuk vissza ugyanazt...Sajnállak...vagy nem?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Sanyinak)
2021. febr. 19. 20:24
Most is csak olyasmit írt, hogy szia, csak szólok, hogy 15-én lejárt a szerződésed és mosolygós smiley. Miért foglalkozik az én szerződésemmel?
2. sanyinak (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. febr. 19. 20:18
És amíg fizetsz, nem is történik baj 😁
2021. febr. 19. 20:13

Régen jóban voltunk, majd kitöröltem őt az életemből és mindenhonnan, majd ő megkeresett, aztán mintha ő is meggondolta volna magát törölt.

Havi rendszerességgel kell törlesszek, amit nála kell fizetni, ő viszont nem lenne köteles, de mindig értesít, hogy pár nap és lejár a haladék. Nem köteles se értesíteni engem interneten, se figyelmeztetni, mert nem az ő feladata, mégis minden hónapban ír egy üzenetet, hogy ha mégis elfelejteném. Rajtam kívül több ezer kliense van még, miért ír mégis nekem? Hónapok óta figyelmeztet , viszont soha nem kért tőlem szívességet.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook