Ez egyszerű kedvesség vagy akar valamit ezzel? (beszélgetés)
4. 184481d874
2021. febr. 19. 20:29
Arra nem gondoltál,hogy "benned van a hiba"?Többen vagyunk akik csakúgy kedvesek és megértőek vagyunk,igaz ritkán kapjuk vissza ugyanazt...Sajnállak...vagy nem?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Sanyinak)
2021. febr. 19. 20:24
Most is csak olyasmit írt, hogy szia, csak szólok, hogy 15-én lejárt a szerződésed és mosolygós smiley. Miért foglalkozik az én szerződésemmel?
2. sanyinak (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. febr. 19. 20:18
És amíg fizetsz, nem is történik baj 😁
2021. febr. 19. 20:13
Régen jóban voltunk, majd kitöröltem őt az életemből és mindenhonnan, majd ő megkeresett, aztán mintha ő is meggondolta volna magát törölt.
Havi rendszerességgel kell törlesszek, amit nála kell fizetni, ő viszont nem lenne köteles, de mindig értesít, hogy pár nap és lejár a haladék. Nem köteles se értesíteni engem interneten, se figyelmeztetni, mert nem az ő feladata, mégis minden hónapban ír egy üzenetet, hogy ha mégis elfelejteném. Rajtam kívül több ezer kliense van még, miért ír mégis nekem? Hónapok óta figyelmeztet , viszont soha nem kért tőlem szívességet.
További ajánlott fórumok:
- Comb simogatása, egyszerű kedvesség?
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?
- Tudtok olyan helyet, ahol befogadnak egy számkivetett embert, nincs jövedelmem, segélyben nem részesülök, egyszerűen dolgozni akarok
- Egyszerű receptek amit bárki meg tud csinálni? A barátnőimmel hétvégén akarunk valami jót főzni. Még soha nem csináltunk semmit..
- A kisfiam egyszerűen nem akar szobatiszta lenni... Segítsetek!!!
- Hogy kell kijelölni valamit? Egyszerűen nem tudok rájönni, ezzel a laptoppal, hogy kell kijelölni egy bizonyos szöveget...