Evolúció vagy teremtés útján jött létre az élet? (beszélgetés)
Már az is személyeskedés, hogy mindenkitől számonkéred a Szentírás olvasgatását és elemzését.
Ahelyett hogy idéznél belőle, és Te elemeznéd nekünk. :)
Az evolúcióelméletnek pont az a lényege, hogy nem kell hozzá senki aki irányítja.
Szerencsére mindig vannak akik nem érik be ennyivel! Mert kíváncsiak. :)
Nekem nem szokásom a személyeskedés :-)Miért kellene egyetérteni?Kinek nem inge...Ha elolvasnád a sztÍrást. pontos ismereted lenne erről is.Röviden,mint látod,szívesen segítek.Azonban mindenkinek szabad akaratot adott a Teremtőnk. Egy bizonyos ideig Biztos hallottál te is a végső megítéltetésről.Pl. Apokalipszis 20:12-13
Amúgy szerintem is. De ebbe a fórumba már nem írtam ilyesmit ..... csak a régiekbe, mikor még ifjú voltam és bohó ..... :o)))
:o)))))))
A kecske is és a káposzta is .... :o))
Szerintem isten megteremtette az evolúciót.Persze ami nála pár napig tartott ,az emberi mértékkel számolva sok millió évig.
De én pl nem gyűlölök senkit. Tehát attól, hogy itt a fórumon valakivel nem értek egyet még nem gyűlölöm.
Amiket írsz többnyire azok az egyházak, és sátán tanitásai.A Biblia szerint Isten azt mondta: szaporodjatok és sokasodjatok. De pl.a gyűlölet 1.ján.3.rész szerint halálos bűn.15.vers.Van még pár.
szégyelld magad! :) mondj el 10 miatyánkot, meg 10 üdvözlégyet, és a mennybe jutsz!
Én csak az életemből tudok kiindulni; a 10parancsolatnak alapvetően megfelelek... bár ez a ne paráználkodjál necces; mert ugye házasságon kívüli szexuális életet élek - igaz 5-6éve ugyanazzal a pasival- és nem elsősorban fajfenntartási célból :S
Egyszer adhatnál már konkrét kérdésre konkrét választ. Vagy az is bűn???
Bárki el tudja követni, a Bibliában írva, mint minden:-)Abból jobb "kiindullni "
cuki lenne :) Ja, és égetnék a boszorkányokat is az ezo tv-ből :DDD Ja, nem lenne tv.
Ott tartanank kerlek, hogy lapos a Fold, es a Nap kering a Fold korul. A Fold folott a menyorszag van, alatta meg a pokol...
Es nem lenne modern orvostudomany, mert ugye a boncolast is isten akarata ellen valonak tartottak... stb. stb. stb.
Idefigyuzz:ellentmondasz Solyomnak,kapol!Halálos bűn...
Neeeeeem...még véletlenül seeeeem...:)
Ezt értem, szerintem -szóval aláhúznám szerintem- az itt lévők nem nagyon "tudnak" elkövetni megbocsáthatatlan bűnöket.
Már ha magamból indulok ki, ugyebár
Aha. ez érdekes. Van valahol valami felsorolás, hogy mikor nem? Csak miheztartás végett kérdezem.
Ha nincs, akkor honnan lehet tudni?
Az igaz, de nem minden bűnre és nem csak úgy ukkmukkfukk...
hát mert ő a megbocsátó Isten, vagy nem?
Honnan veszed,hogy miníg?
Mi az hogy még? Isten mindig, bármikor megbocsát nem? Akkor meg még ráér, pláne ha igyekszik csak pozitív dolgokra gondolni, mert ugye akkor nem történhet semmi baj
Legyen teremtés! Akkor hogyan tovább? Ne is kutassuk a dolgot, hiszen lezárhatjuk?
Minden teremtve lett és kész!
Hol tartanánk ezzel a gondolkodásmóddal...!!!
Remelem mostmar befejezted , az hogy teszerinted mi van ,vagy nincs az mellekes ! Imatkozz Istenhez talan meg van segitseg szamodra !
A kérdés az, hogy Evolúció vagy teremtés útján.. .
További ajánlott fórumok: