Evolúció vagy teremtés útján jött létre az élet? (beszélgetés)
Dowel professzor feje...Aha.Hát most inkább az az érzésem,hogy szórakoztok és egyikőtök sem gondolja komolyan,amit állít.
Íme:
Hat igen , es pont ez a remisztö benne ! Mert a lelek ott van meg , tehat az orvosoknak rendkivul gyorsan kell dolgozni ,amikor kiszedik az alkatreszeket ! Es aki ezekkel el ,UJ tulajdonsagokat vesz fel ! Masszoval minden sejtunkben ott a lelek , ami sokszor teljessen megvaltoztatja azt az embert , akinek a testebe kerul -:(
Szoval vannak ilyen valosagos törtenetek ! Ne is beszeljunk a visszaelesekröl....
Ezt könnyu mondani , de nehez kivitelezni :)
pl a Bibliaban engem nagyon elkepeszt David HITE :)
Enyhen szolva , szeretnem megszerezni sajat magamnak is :)
Nem fantaziaszulte filmekröl beszelek , hanem valosagos emberekröl akik idegen szervekkel elnek :)
Kulönben ha valaki partolja a temat , a sorozatgyilkos keze-laba epp olyan jo mint a szenteletu apacae :)
Erről magyarul nem tudó barátaim jutnak eszembe :-)Mindíg gond, hogy nehéz a nyelvünk. Szoktam volt mondani, nálunk a kicsi gyermekek is perfekt beszélik :-)
Kinek van hite, nem nehéz, sőt..Mondhatnám, a miliomosok szójárását is.Csak az első milkót nehéz felmutatni :-)
Nem terolad volt itt szo ! Te , nem szoktal tovabb lepni a hataron , viszont tegnap valahogy keptelen voltal megerteni hogy en , nem melegedek bele sem egy topikon,sem mint privatember a negativ,destruktiv elkepzelesekbe senkivel kapcsolatban , fökeppen nem azokkal akiket ismerek,szeretek !
Na , visszaterve a szervatultetesbe (mert gondolom ez az ami izgatja a fantaziadat?)
Olvass el a temaban olyan muveket amiket olyan emberek irtak akik idegen szervekkel elnek 10-20-vagy meg több eve ! Erdekes dolgokat tud meg az ember az ilyen irasokbol....
Tovabba en elmentem odaig hogy en mit NEM csinalnek ! Viszont nem voltam es nem is leszek hajlando ettöl tovabb ragozni ezt a temat , ennyi :)
Ugylatszik nics fogalmad a velemenyezes es a szemelyeskedes között ? !
Plane elkepesztö hogy ismeretlenul,csak ugy a vakvilagban szemelyeskedunk -:(
Dew-i, mert nevet valtottal, vagy felvaltva hasznalod oket, attol meg rad is vonatkozik a forumszabalyzat.
Pont ugyanezen okbol, attol mert nevet valtottal, meg satannak neveztel embereket mas forumban, vagy ordognek, es miegyebnek...
Szoval ismet figyelmedbe ajanlom a szabalyzat tuzetes atolvasasat, ezuttal melyrehato ertelmezessel egybekotve, hogy ne csak masnak tudd ajanlgatni olvasasat, hanem tudd mirol is irnak benne ;).
Hja értem. :)
A fogadatlan prókátor mindig mindenki felett áll :)
:D Butter drága mi nem vagyunk azon a szinten. Jó???
Tudatlanok vagyunk és nem méltóak rájuk