Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam? (beszélgetés)
Szerintem sem ,de mindegggggy.
Majd megtudjuk.Minden napra jut egy nagy kifizetés mióta a naplónak jeleztük....és ím még a honlapra is kiírtak infókat azóta.
Sajnos az én reálhozamom is nulla forint több, mint tíz év után. Én is növekedési portfóliót választottam. Ha megnézed a válság alatt az évgyűrűk növekedési pórtfóliója bukott a legtöbbet szinte az összes nyugdíjpénztár közül, de egyébként is a béka feneke alatt teljesített folyamatosan.
Sajnos rosszul választottunk pénztárat, már rég át kellett volna lépnem valami másikba, de mindig halogattam. Így meg szívás.
Sziasztok!
Reggel megjött az átutalás tőlük. Közel 67000 ft-ot kaptam. 262000 forint körüli hozamra. 2009.07.01-én léptem át hozzájuk.
Sziasztok én csatlakozom fogjunk össze
ez áll a honlapukon
Tisztelt Hölgyem és Uram!
Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár tájékoztatja a Társadalombiztosítási Nyugdíjrendszerbe visszalépett tagjait, hogy a reálhozam kifizetése folyamatosan történik és a 2011. augusztus 8.-i héten zárul.
A reálhozam összegéről szóló részletes tájékoztató levelet, valamint a 2010. és 2011. évre vonatkozó egyéni számlaértesítőket a Pénztár a törvény által előírt módon és tartalommal 2011. augusztus 15.-i héten postázza volt tagjai részére.
Megértésüket, türelmüket köszönjük!
most is lehet írni
Tájékoztatás-kérés: az ügyfél pénzügyi szolgáltatással kapcsolatos kérdését a Felügyelet Ügyfélszolgálatához juttatja el, amelyet az megválaszol. Tájékoztatást az Ügyfélszolgálat elérhetőségein keresztül kérhet, illetve jelen űrlap használatával közvetlenül, elektronikus úton tehet fel kérdést.
A csillagos mező kitöltése kötelező, a telefonszámot annak érdekében célszerű megadni, hogy esetleg közvetlenül telefonon tudjunk Önnek válaszolni.
Sziasztok! Hát nem arról volt szó, hogy pont az átlépők kapnak? Mivel nekik ugye a másik pénztár halmozott fel annyit, hogy a mi pénztárunk már nem tudta elherdálni?
Ez már végképp "húzzuk ki a kalapból"- megoldás.
Sziasztok!
Most beszéltem az Ügyfélszolgálattal(061-237-1060). Nagyon együtt érzően közölte, hogy a reálhozamom 400 e-re egy nagy 0. Átlépő vagyok, az Aegontól léptem át 2009-ben. A férjem maradt, ő kb. ue. hozamra 140 ezret kap. Itt valami nagyon nem kerek. Támogatom az összefogást!
Selmeczi Gabriella dörgedelmei szerint mindenesetre az adatok bizonyítják, hogy a pénztárak eltőzsdézték a tagok vagyonát, ugyanakkor a pénztárak szakmai szövetsége szerint minden kifizetett reálhozam a nyugdíjpénztárak sikerének bizonyítéka, hiszen senki nem járt rosszabbul a magánpénztárral, sőt, egyes tagok még reálhozamot is kaptak.
Ez azonban csak a felszín, sok a nehézség, miként a Figyelő egyik forrása fogalmazott: ha az állam reprezentánsai előre látták volna, milyen megoldandó problémahalmazt vesznek a nyakukba, talán egészen másként viszonyulnak a nagy nyugdíj einstandhoz. A pénztárak eközben igyekeznek jó viszonyt ápolni az állammal, különösebben nem hőzöngenek, ám a háttérben azért akadnak, akár a tagoknak járó reálhozamot érintő jogviták is.
Egy éve volt minden egyes pénztárnak arra, hogy az összes lóvét átmentse ide-oda-amoda....a pénz náluk kell, h legyen!
Gondoljatok bele!
(Tavaly májusban már tudták, h mi lesz a pénztárakkal!!!!)
Osztom véleményed!! Valamint azt is, h itt vkik jól jártak megint...
Gondoljuk csak végig: nagyon gyorsan döntsd el, pénzt kapsz, ha kilépsz...És mi van azokkal, akik maradtak??? Arról csak azt hallodtad, h ÖNGONDOSKODÁS! Esetleg vki hallott mást??? Őszintén...!!!
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Mikor tudom meg végre, mennyi a magánnyugdíjam reálhozama?
- Hol tudnám kiszámolni a magánnyugdíj reálhozamomat az évgyűrűk oldalán?
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárról mi a véleményetek? Eddig Aegonos voltam, de váltani szeretnék.