Évforduló - mi legyen az ajándék? (beszélgetés)
Én elmentem Egerbe és vettem egy olyan faládikát, amit titkosan lehet kinyitni. Több lépésben, nehezen. Érdekes és szép darab.
Írtam egy szerelmes levelet és beletettem :-))))
Tuti volt a siker!!!!
Én ugyanebben a cipőben vagyok!
Szerdán lesz az egy éves fordulónk...
én se tudom mit vegyek neki:(
lehet kap egy órát vagy parfümöt:D
Meg ő gyűjti a vadászkéseket, lehet az lesz.
Nehéz dolog...
Ha igazán nagy meglepetés szeretnél neki,
akkor ne vegyél semmit.
:-)
Pikáns??
Szakács kötény feliratos. 1000 Ft körül van nézd meg itt a neten " vicces táblák "-at írd be a keresőbe.. Sok ilyen dolgot találni...
Sziasztok!
Mi most leszünk 1,5 évesek a párommal..Az 1 éves évfordulónkra megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, mert egyikőnknek se volt akkor sok pénze..Most viszont szeretném meglepni vmi jóval.. A gond az, hogy elég sok ötletet kilőttem már szülinapokra, névnapokra....
Volt már:
Szerelmesebbek: Bekeretezett fénykép, fényképes bögre, I love you-s plüss
Amiket ő kért: nyakkendő, baseball sapka, pénztárca, mini távirányítás autó :)
stb... (egyelőre ennyi jutott eszembe!
Sütni sajnos nem igazán tudok neki, mert cukorérzékeny..Lehetne szőlőcukorral, vagy mézzel sütni, de mivel sose ehetett édeset, nem eszi meg ezeket úgyse..
Tanácstalan vagyok.. Ha van valakinek vmi ötlete, nagyon örülnék neki!
Jah, még vmi, van közös fotó albumunk is...
Am. 24 éves a párom.. :)
hu jo kerdes...az en vagyis mi evfordulom is kozel van...nem is tudom mit szeretnek kapni...hogy esetleg igy adjak otletet...talan vmi ekszer...minden esetre vmi hasznalhato dolgot :P
es h majd en mit adok...az ora jo otelt :) es mast...haaaat nem is tudom, parfumot szeretek venni mindenkinek :P
Én kocsi kulcstartót gravíroztattam tehát még a lakáskulcs hátravan :)
De pl. Valentin napra elvittem műterembe, fotóshoz és csináltattunk képeket (az adatlapomon van azt hiszem).
Aztán abból csináltattam 30*40-es képet keretbe, sikere volt.
Hirtelen ennyi de még gondolkodom...
egyébként meg nagyon jók az ötletek!
köszönöm,hogy eddigis próbáltatok nekem segíteni!
és örömmel fogadom az ötleteket!
igen,ez is egy remek ajándék, nekem :D
mert én imádok olvasni,ő egy könyvet akkor nyit ki,ha nagyon kell!ami ritkán esik meg.
éritek már miért vok ekkora bajban?
graírozott tollat már adtam neki,akkor jó ötlet még vmi gravírozott dolog?
na ezért vok bajban,hiszen már annyi lehetőséget kilőttem ezalatt a két év alatt :(
szülinap,névnap,évforduló,karácsony....
ez évek múlva csak még nehezebb lesz,mi?
akik már rég együtt vannak,azok hogyan oldják meg az ajándékozásokat? legyen meglepetés,vagy vmi hasznosat,és inkább megbeszélik?
pfff.....!
További ajánlott fórumok:
- Házassági évforduló - Ajándékötletek, egyéb ötletek
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Szerintetek önzőség, ha a páromnak évfordulónkra olyan képet ajándékozok, amin csak én vagyok rajta?
- Milyen ajándékötleteitek lennének 5. évfordulóra?
- Házasság évfordulóra "menő" és divatos órát szeretnék a férjemnek ajándékba, milyen órát vegyek max.40. 000 Ft-ig?
- Egy éves évfordulóra ajándék ötletek