Évek óta nagyon tetszik ez a név nekünk, de elég ritka... Merjük adni a babának? (beszélgetés)
Dante korának egyik jelentős személyisége volt, művelt és tanult ember.
Az, hogy fő művének egyik helyszíne a pokol, semmit nem jelent. Ő volt az első, aki mert és tudott olasz nyelven írni egyébként, a latin helyett.
A név a számomra nyugodt erőt sugároz. Még úgy is, hogy nem tudom, hogyan lehet becézni, és egy csetlő-botló két éves körüli kisfiú talán nem pontosan dantei. :D
Bohóc név: pl. Azíliusz
Normális, de nem tetszik: Áron
Azt hiszem ezzel a példával érthető mire gondolok... De páran úgysem fogják megérteni 😁 de nem baj, ezért szép ez a világ, nem vagyunk egyformák és legalább van min nevetni mindennap 😉
Nálunk is van Kevin.
Nem rézbőrű. A legjobb humorú kiscsávó. Imádom azt a kölköt!
Miért, amikor a kis Kevint az anyja ízes tájszólással Kávinkááá-ként hívogatja?
A közelünkben lakik a szüleivel egy kicsike Anasztázia is. Semmi becézés, így szólítja az édesanyja. Ez legalább csak szokatlan.
Azon gondolkodtam, honnét ismerős ez a név.
A légitársaság, a Ryanair. Egyébként egy arab férfi név is. Lehet apuka arab, török, vagy valami keleti férfi.
Miért vagy benne annyira biztos?
Nincs olyan név, ami mindenkinek tetszik.
Amúgy én a Panka,Fanni,Panni..meg a hasonlókat nem értem.
Én oda tettem a teljes neve elé fejben a DR. jelzést csakhogy eltudjam képzelni felnőttként hogyan is hangzana a neve.Hát egy Dr Kovács Panka számomra pl röhejesen hangzik..és ugye ki tudja mi lesz a gyerekből..
Izlés kérdése.Anno a lányomnál voltam ilyen gondban mert ritka nevet akartam de nem szerettem h kigúnyolják miatta.
Nekem a Dante-ról a Dante Pokla jutott eszembe emiatt én ezt nem adnám neki.
En Larinának akartam a lányom hívni de párom nem engedte mert azt mondta Latrinának fogják csúfolni..így nem lett Larina(megjegyzem: a mai napig a kedvenc nevem)
Szóval alaposan gondold át.
Én pedig a régi neveket nem bírom.
El tudsz képzelni egy cuki kisfiút?
Hogy hívják?
Béla.
Na, ne....
További ajánlott fórumok:
- Írd le azt a szót ami idegesít, vagy nagyon nem tetszik :P
- Van egy nő a Hoxán, aki nagyon tetszik nekem, de fütyül rám
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Mit tegyek!? Nagyon tetszik!!!
- Kinek melyik keresztnév tetszik nagyon, és melyik nagyon nem?
- Van egy lány, aki nagyon tetszik, de NEM-et kaptam. Szerintetek van értelme?