Eurovíziós dalfesztivál döntő (beszélgetés)
Egyébként pedig elég sok dal van, ami hasonlíthat egymásra egy-két taktussal, és mégis full más.
ez az egész politika volt, ennyi. Akár dalok nélkül is lehetne indulni, és mindenki úgy pontozna ahogy az érdeke diktálja.
igazad van, neked biztosan nagyobb rálátásod van a zenére a zuhany alatti dúdolágatások miatt;)
szép napot!:D
én itt élek 20 éve, de nem ezt tapasztalom, tisztelet a kivételnek.
Vendégszerető a határon túli magyar, de az itteni nem!
Vajon miért van? ecsetelhetnénk, közvélemény kutatásokon kiderül mennyire szeretjük a szomszédainkat, az "idegent" Nem megyek messzire csak a határon túli magyarok állampolgárságára indított népszavazás, de sajnos sorolhatnánk hogy viszonyulunk a szlovák, román..... emberekhez.
Hát ezért, sajnos ilyen a magyar, csak önmagát szereti, meg esetleg a nyugatot,akit majmolni lehet.
Na,akkor meg végképp nem hallom a hasonlóságot.
Nem tudom...olyan rengeteg szám született az elmúlt 10-20 évben,hogy szerző legyen a talpán aki olyat ír,ami egyikre sem hasonlít egy részletében sem.Nekem ha dalt kellene írnom belebuknék,mert annyira a már meglévők vannak a fejemben,hogy észre sem venném mennyire hatnak rám :)
Lehet, hogy számodra butaság..akkor miért nem ajánlottad fel a magyar analfabéta zeneszerzőknek a segítségedet, ha ekkora szakértő vagy?
Nekem nem hasonlít és kész! Nem azért nem nyertünk...
Szerintem nem volt jó a dalválasztás....sem.
Kati tud ennél sokkal dögösebb, pörgősebb lenni, a tánctudását is megmutathatta volna.
A ruhája nekem nem tetszett, úgy nézett ki, mintha terhes lenne, és felcsúszott volna a ruha alja.
Nem Ő hibázott tegnap.
ezt tudod,hogy nagy butaság amit irtál?
dallamból kb végtelen áll rendelkezésre.kimerithetetlen a lehetőség...
érdekes módon mozart varázsfuvolájára valahogy manapság egyik szám sem hasonlit...
Hát nekem nem hasonlít egyáltalán!
Hasonlít a dallam? Próbáljon már meg valaki a mai világban olyan számot írni, ami semmi másra egyáltalán egy picit sem hasonlít.
Azért nem nyertünk, mert a környező országok rühelnek minket..azt kéne megfejteni, hogy ez miért van???
Sajnos mi magyarok nem vagyunk túl népszerűek európában ez most is látszott!!!
Kíváncsi lennék ha más ország vitte volna ezt a dalt akkor hol végez!?
A dal is nagyon jó volt,és Kati is,de anno a Nox is,és mégsem voltunk akkor sem,és most sem sehol!!
Szomorú ez!!
Más országok a környező,vagy az érdekük miatt szavaztak,akármilyen car számra is!!
Viszont mi se a "sógoroktól",se senkitől semmit,vagy alig kaptunk pontot!Szegény Finnektől kaptunk 12 pontot,viszont mi nem adtunk nekik,amit meg is jegyeztek!!Úgyhogy jvőre már tőlük sem számíthatunk pontra!!
Akár el se induljunk!
Nekem az Ukrán csaj száma tetszett,és az a homokrajzoló a háttérben fantasztikus volt!
És természetesen Kati is szuper volt,nem a 22 helyet érdemelte!!
ez most komoly?:DDD
nézd meg a video alatt mikor töltötték fel (és lehet a szám jóval előtte készólt), ekkor még sehol nem volt kati száma
A pontokat a nézők szavazatai alapján kaptuk.
A pontok azt mutatták meg, hogy ennyire nem szeretnek minket sehol.
Ez valóban politika.