Eurovíziós dalfesztivál döntő (beszélgetés)
(szerintem szornyu :-))
Az a lényeg,hogy szégyent nem vallottunk,büszkék lehetünk.Gondolom sok olyan ember volt a külföldi országokban is,aki elégedetlen volt a szavazás végeredményével,és igazságtalannak tartotta.
Volt egy-két olyan szám,hogy az még viccnek is rossz lenne,és jóval előttünk végeztek...
na ezt majd bevevezettetem:D
zeneszerző rakoncai 1
szövegiro: geszti
véleményezte : rakoncai 2
zebracsikó
és zsuzsa 76:DDDDDDDDDD
én nem is okoltam senkit!
sőt!
azt írtam, hogy a netes eredmny megtévesztő, mert korántsem biztos, hogy azok majd élesben is szavaznak.
koszi!
a holland tv-ben is azt mondtak, hogy ez egy irto jo dalfesztival dal ... lehetne. Ok hianyoltak kicsit a szinpadi tuningot.
Na de Hollandia be sem jutott a dontobe (mar sokoadszor), ugyhogy az o iteletukben sem nagyon lehet megbizni.
Látszik is, hogy szavaztak és köszönet érte!
Visszajutok az elejére: Most mi a lényeg? Hogy milyen volt a dal vagy csak az számít, hogy a mi országunk végezzen minél előrébb? Olybá tűnik, mintha ez utóbbi lenne a fontosabb. Nem baj, van aki így látja. Javaslom, hogyha valamiben jól akarunk szerepelni, akkor ne szavazatokra várjunk, hanem magunk tegyünk érte! Ilyenek a sportesemények pl. Nem várom el, hogy pl fociban világbajnokok legyünk, de azért egy kicsit kerülhetnénk feljeb, mint ahogyan más hozzánk hasonló lakosságszámú országok meg tudják tenni.
nagy tapsot érdemelsz! igazán rendes dolog volt ez részedről
és egyetértek abban, hogy ha ez még kimutatható pontot sem ért Hollandia részéről, akkor persze, hogy meg se tudjuk közelíteni az azerekre szavazó milliókat!
attól hogy nem irják oda, még simán beleszolhat, hogy na teso ez igy vagy ugy jobb lenne:D, na mindegy azt akartam csak mondani hogy ő már 3szor irt dalt 1. VIP
2. Csézy
3. Wolf Kati
gondolod, hogy van annyi magyar európában külföldön, aki érdeklődik is a dalfeszt iránt, plusz szavaz is rengeteg pénzért rengeteget??
és ha mindegyik szavaz is, akkor sem biztos, hogy akár fele annyian vannak, mint akik az azerbajdzsániakra szavaztak%!!!!!
a véleményét nyilván ki is kéri
de nincs szerepe se a szerzésben, se a hangszerelésben