Esztergom és körzete kismamái, anyukái, lányai, asszonyai! Várok ide mindenkit! (beszélgetés)
kettőre vagyok hitelesítve úgy érzem. Két esetben lesz három: ha becsúszik vagy ha ők már nagyobbak és nagyon vágyunk egy picire. Férjem nem biztos, hogy bánná, dehát ő csak aludni jár haza. Egyedül bőven elég a kettő is.
Épp ma jött szóba, hogy lehet, hogy még én is gyerektelen lennék ha a férjem nem akarja annyira az elsőt. Egy ideig kivédtem azzal, hogy 30 alatt nem való pasinak gyerek, aztán betöltötte.... Most meg változatlanul irigykedve nézem a pocakosokat. Pedig nem volt egyszerű a második terhességem, de akkor is jó volt.
oda mert kórházba inkább nem.
babát? háááááát.... egyenlőre szünet szerintem.
párom megállna itt, én szívem szerint később még bevállalnék, de már 33 leszek, úgyhogy sokáig nem húzhatom. ahhoz képest hogy kamaszkoromban nem is akartam szülni...
és ti?
és oda szeretnél majd visszamenni?
terveztek még babát?
privit nézd
És te mivel foglalkoztál?
hát én nem szeretnék még visszamenni. annyira szeretek velük lenni. szerencsére apa normálisan keres, jó nem vagyunk gazdagok, de pont elég.
így én amíg lehet otthon vagyok a kicsivel.
Szia! Üdv!
reméljük akkor már sikerül
Sziasztok
39 éves ,18 éves fiú és 8 éves kislányom van
köszi!
gratulálok a 3 szép lányhoz!
sziasztok!
Én esztergomi vagyok. van egy nemsokára 5 éves és egy 15 hónapos kisfiam.
Jó gyerekek így nincs velük túl nagy gond,bár néha akad:-)
S h h képlékeny a kezdésetek?
Mi elméletileg decemberben, de még képlékeny....
Hogy bírsz ennyi apró gyerekkel?
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- 2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- A magyar tanár lelki terrorban tart mindenkit!
- Elutasítsak egy biztos állást, vagy hagyjak mindent és mindenkit magam mögött?