Érdemes elolvasni (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Érdemes elolvasni
Igen nekünk sem volt semmink a férjemmel, most van ház kocsi amit együtt hoztunk össze és ami a legfontossabb, két gyerekünk amit megint csak így jött össze. Sajnos az emberek hajlamosak elfelejteni ezeket és azért mert épp nem úgy megy a szexuális életük, már válnak is a gyerekenek persze így jobb.
A férjemmel már belegondoltunk néha, hogy lehet egymás nélkül sehol nem volnánk.
Fura és elgondolkodtató...
A beteg feleségnek aki tudta meghal az volt a célja,hogy magához kösse kit tudta el kell hagynia.Én a helyében lehet átadtam volna az új boldogságának,hiszen velem már nem lehet az.Bár hatásvadász módon a cikkben a másik nő negatívan van ábrázolva...
Én már akkor bőgtem, amikor Jane-nel közölte, hogy nem válik....
A végére nem számítottam... :( :( :(
Szörnyű, de milyen igaz!!!!!!!!
Számtalan házasság, párkapcsolat megy tönkre a környezetemben hasonlóak miatt... :( NEM FIGYELNEK EGYMÁSRA!!!! Ennyi. :(
Kedves Hoxások!
A cikk a neten, levelezőkön több hónapja kering.
Megható és aki érti annak figyelem felkeltő. Mit, esetleg hogyan tudna jobban csinálni a kapcsolatában.
Mindenki tudja a kapcsolatot ápolni kell, mert semmi nem örök, főleg ha nem törödnek vele.
A pláza cicák és ficsúrok ezt nem értik, és addig senki nem érti, míg bele nem kerül egy őt megérintő szituációba. Mert csak addig nyálas és egyéb alább felsorolt a téma.
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák. Semmi romantikus hajlamod nincsen?
Kicsit cáfolnék: Nem az a fontos mi van, tudod nem is olyan régen volt egy rádió élő show ahol is a nők telefonáltak be hogy ki miért azzal él akivel és lett a férje. Legtöbb nő a férjével nulláról kezdte, de kitartott mellette és sikerre vitte és jól élnek. Nem az a lényeg hanem az, akit magad mellé választasz, mennyire talpraesett és mit hoz ki belőled.
Úgyhogy cáfolok és lehet ez szappan opera és akármi aminek titulálod a cikket, jól összeszedett volt és érdemes az olvasásra.
Nem gondolnám hogy ismered a nőket, mert a pénz jó ha van és boldogít is, de nem mindegy ki mellett van! Sok sikert kívánok neked az élet minden területén!
Szia!
Szóval nagyon naívan feljöttem ma erre az oldalra és beugrott a cikked. Felolvastam hangosan Páromnak aki itt ül mellettem és őszinte leszek vagy 5-ör hogy tudtam folytatni az olvasást. Nem tudom szedted-e te írtad-e, de ez a cikk fantasztikus volt, mégha párszor majdnem el is sírtam magam.
Kár lett volna, hogy ne jelenjen meg.
Bízok benne minden Hoxázó elolvassa.
Neked pedig sikerekben és boldogságban szeretetben boldog 2013-at és még sok sok évet kívánok és köszönöm az élményt amit a cikked által adtál nekem!
Tetszik ez a hozzáállás:)
Maga a történet nagyon szép és megható.Kár,hogy sok ember csak akkor tudja értékelni amije volt,amikor már elvesztette.
Egyetértek.
Tudom, hogy kering és kicsit giccs és hogy nem a kiíró a szerző.
Ennek ellenére is úgy gondolom, érdemes továbbgondolni, pont azért, amit FTeki is írt. Ezért hagytam megjelenni. Toleráljátok!
Szerintem nem az a lényeg hogy Ő írta-e vagy sem és az se hogy egy giccs.Mert az.
A lényege hogy természetesnek vesszük azt a személyt aki mellettünk van.Mintha ez lenne a dolga.
És igaz ez más emberi kapcsolatokra is.
Semmitmondo, ostoba, cukorszirupos giccs, ettol meg a brazil/mexikoi/venezuelai, stb. szappanoperak is jobbak es annyi al-erzelem volt benne, hogy a vege fele komolyan meg kellett eroszakolnom magam, nehogy hanyjak.
Az elet nem ilyen, ettol a Dallas is jobb fordulatokat tartakmaz.
S igen, a haz, a penz, a vagyon megteremtik az alapot egy jo kapcsolathoz, s ez a lenyeg: ezek nelkul letre sem johet. Elofeltetel.
Talan a kozzetevo inkabb sajat kutfobol irt volna egy igaz sztorit, minthogy kozzetette ezt a csapnivalo firkalmanyt.
Ugrás a teljes írásra: Érdemes elolvasni
További ajánlott fórumok:
- Megvettem a Dan Brown - A Da Vinci-kód című könyvet. Aki olvasta, az mit mond, érdemes elolvasni? Jó könyv? :)
- Idén fogok érettségizni biológiából.Milyen könyveket érdemes elolvasni?
- Milyen könyveket érdemes elolvasni a dackorszak kezeléséről?
- Milyen hasonló jellegű könyveket érdemes elolvasni, mint pl. Sikerkalauz, Ne aggódj, tanulj meg élni...?
- Kisgyermekesként milyen szakirodalmat érdemes elolvasni?
- Melyik Nora Roberts könyvet érdemes elolvasni?