Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros-tejfölös csirke recept

Mustáros-tejfölös csirke recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Mustáros-tejfölös csirke hozzávalói:
6 db csirkecomb (alsó)
1 evőkanál mustár
1 fej vöröshagyma (apróra vágva)
1 dl fehérbor

bors
1 dl tejföl
ételízesítő
3 evőkanál olaj
10 dkg reszelt sajt


A Mustáros-tejfölös csirke elkészítési módja:
A combok bőrét lehúzzuk, és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Jénai alját kikenjük olajjal, szorosan egymás mellé fektetjük a húsokat. A megmaradt olajhoz hozzákeverjük a többi alapanyagot és a fűszereket. Ráöntjük a combokra. Fóliával lefedve közepes hőfokon pároljuk. Amikor puha a hús, levesszük a fóliát, hogy átpiruljon.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros-tejfölös csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook