Én kicsi tanyám (fórumjáték)
és 3. ba voltam elsőáldozó. 7. be bérmálkozó.
És attól még úttörő lettem.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Jókat nevettem, amikor visszaolvastam.Szerintem Géza olyan tagokat keres, akik gyorsan és sokat termelnek.Látom, azóta se jelentkezett.De nekem az úttörő avatás egy szörnyű emlék volt.Megkérdezték első általánosban, hogy ki volt első áldozó.Hát kb. az osztály fele volt, ezt egy fénykép is tanúsította, ami a templom előtt készült.De csak ketten vallottuk be.És ennek az lett a következménye, hogy kettőnket hátra állítottak a falhoz az avatáskor.Természetesen nekünk is ünneplőben kellett menni.de kettőnket nem avattak fel.Az osztályfőnököt utána kirugták és másodikban kettőnket is felavattak.Ennyit az igazmondásról.
Be kell adni 5-ször 1000 db szőlőt amiért kapsz egy arany borszőlőt, a hatodik 1000 db után ad gyémánt szőlőt. A hetedik 1000 db után kapod a 2. gyémánt borszőlőt és így tovább.
5 arany után már csak gyémántokat ad.
Sziasztok.
Meg tudja mondani valaki,hogy lehet gyémánt szőlőre szert tenni?
Azt tudom,hogy 6000 db kell a szőlőből,de előtte kell több aranyat is vagy lehet egyszerre gyémántot?
farmpedia. atw. hu
Uj farmpédia van, ami már az upjers szerverén van. A szóközöket nem kell beírni, de a nélkül reklám és nem hagyja elküldeni a hoxa.
sziasztok!
Látom mindenki ügyeskedik! :o))
A Farmpedia-t hogy tudom újra elérni? Tudja valaki a linket? Mert ami volt, az már teljesen más oldalt hoz be...legalábbis most.
Előre is köszi a segítséget! :o)
További szép napot!
Jó reggelt komoly jó időnk van ma is
Tegnap egész nap lövöldöztem "AERSOFT"
Ma meg vágom a fát egész nap remek " még jó hogy a kis tanyán nem kell vágni a fát csak virtuálisan:)
ÉRDEKEL VALAKIT A HALAS JÁTÉK? NEKEM KÉT AKVÁRIUMOM VAN ÉS ÁTADNÁM AZ EGYIKET.(PRIVÁTBAN JELENKEZNI)
9-ES SZINTÜ
Sziasztok!
Megmondanátok, hogy a dézsa gyártásához milyen alapanyagok kellenek majd?
Már ez a feladatom van és utána tudok azt is készíteni.
Szép hétvégét mindenkinek!Gratulálok GyEdy a szőlőidhez!Én is beváltottam 1000 darabot de nem jelenik meg a vitrinemben,pedig már frissítettem s nincs ott sőt a faiskolás ajándékok sem jelennek meg amit kiírt.Vagy a faiskolások nem is jelennek meg? Vagy én nem keresem jó helyen??
Parasztház-vitrin megjelenítése
Sziasztok.
Ügyesek vagytok:) Nekem is van 2000db.
Nincs prémiumom,lejárt.Így kicsit más azért:S
Na meg kevesebb a föld is,lassabb minden.
Sziasztok, meg van 3 gyémánt borszőlőm is. :)
Még hiányzik 140 a 4.-hez, de az is meg lesz valamikor csak nem most. :D
Kellemes hétvégét mindenkinek! :)
Én csak most kezdtem el ültetni.
De bigyót nem veszek mert sajnálok kiadni rá érmét.:(
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?