Eltiltva a csúzdázástól?! (beszélgetés)
Én viszont nem értem a nevelő hozzá állását.Miért kell kiemelni a gyereket,megszégyeníteni őt az ovistársai előtt,hogy ő egyedül az oviban nem csúszdázhat,egy meggondolatlan cselekedett miatt.
Miért kell az önbizalmát letörni emiatt.Arra nem gondol,hogy ezzel lelki törést okoz a gyerekednek?
Az óvónők azért vannak,hogy rendet tartsanak az udvaron,jó tény,hogy nem egy gyerekre kell figyelniük,de szerintem nem fog maradandó kárt okozni a fiad,ha 2x csúszik egyet a csúszdán,miközben az óvónő figyeli,vagy ott áll mellette,hogy ne rosszcsontkodjon.
Sziasztok Kedves Forumozok !
Problemam a kovetkezo: Van egy rosszcsont fiam aki jelenleg 5 eves, masfel eve az evzaro unnepely utani ovodai kerti bulin, le lokott egy masik kisgyereket a csuszda tetejerol, es azota nem szabad neki csuszdazni az oviban. Hazajon a gyerek es tobbszor serelmezi, hogy a tobbiek csuszdazhatnak de o meg mindig nem. Na most marciuaban megkerdeztem az ovonot mikor engedelyezik neki is a csuszdazast, a valasz erre "szeptemberben" volt. Szeptemberben pedig azt a valaszt kaptam, hogy az ovono nem kivan bortonbe kerulni a fiam miatt, es ezert nem engedi csuszdazni.Hozza teszem nem egy alom gyerekrol van szo, de azt is hozzateszem hogy o soha nem jar panaszkodni es arulkodni az ovoneniknek ha bantjak, sot inkabb vedelmebe veszi azt aki ot bantotta. ( Erre a tulajdonsagara buszke is vagyok, de neki ezt nem arultam el.) Kivancsi lennek a velemenyetekre. Hogyan tovabb ?