Elsősorban művészek, otthoni festegetők:milyen festéket vegyek a művészellátóban ami vászonra jó és nem mosódik el ha eső/viz éri? (tudásbázis)
4. ee50b7c391
2009. szept. 12. 17:12
Vászonra akarom festeni de oly módon,hogy van egy nagy vászon (2m*2m)és ezzel lenne beboritva egy szobor és azon kéne megfesteni és mivel félig van csak zárt helyen, ezért esőben pára és viz érheti.
Ebben az esetben az akrilt vagy az olajat javasolnátok?
3. 6ae19fac82
2009. szept. 12. 15:44
Az akrill is jó, de a vászonra a legjobb az olajfesték.Nem fakul annyira, szépen megtartja a színét.Én az olajat sokkal jobban szeretem.
2. vizike
2009. szept. 12. 15:36
Én akrill festékkel festek.Vízbázisú,de ha megszárad akkor már csak a hígító oldja.A víz nem tud kárt tenni benne.
1. ee50b7c391
2009. szept. 12. 15:34
Elsősorban művészek, otthoni festegetők:milyen festéket vegyek a művészellátóban ami vászonra jó és nem mosódik el ha eső/viz éri?
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Mit nem adnék ha üzenne valahogy! Bármit! Elsősorban...
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Kétségbe vagyok esve. Tudnátok tanácsot adni? Elsősorban eü-ben vagy jogi téren jártasak!
- Árt a mosógépnek, ha teletömöm ruhával? Elsősorban szerelő véleményére lennék kíváncsi!
- Kismamákkal szeretnék beszélgetni, elsösorban kisfiut váró leendő anyukákkal...