Első lombikom... (beszélgetés)
Én azt mondom minden ember, szervezet más. Ha bízol a dokidban, akkor fogadd meg a tanácsát. Én is azt teném. Ha véletlenül nem sikerül ( de miért ne sikerülne 😊) legközelebb dönhetsz úgy, hogy kettőt adjanak vissza.
Én is egyet szeretnék elsőre. Megkérdezhetem hány éves vagy?
Én most fogom tölteni a 32-t.
Sziasztok!
Ma lett volna a beulti, de leultunk az orvossal, es azt javasolta, hogy mivel ugyis csak 1 babot kerunk vissza, ezert varjuk ki az 5 napot. 6 van osszesen, szep erosek, de igy nem tudja megmondani ebbol melyik a legerosebb, varjuk meg a termeszetes szelekciot. Mi ezt elfogadtuk, bizunk az orvosban. Kikertem a velemenyet arrol is, hogy 1 vagy 2 petesejtet javasol inkabb visszaultetni. Azt mondta, hogy 5 naposbol szerinte 1 is eleg, illetve fiatal is vagyok, nagyobb az esely, hogy megtapad.
Van egy ismerosunk, akik szinten lombikoztak, de még beutetesig sem jutottak (keson kezdtek, nagyon keves tuszo). Szerinte butasagot csinalunk azzal, hogy varunk es azzal is, hogy csak 1-et kerunk vissza.
Mit gondoltok errol?
Hú akkor sok sikert megy a drukk neked is 🙂🙂🙂🙏🙏🙏
Kívánom a legjobbakat 😘😘😘
Most kaptuk a hirt, hogy 6 belole megtermekenyult es szepen fejlodik 😊
Abban esetleg tudtok segiteni, hogy a fagyasztas OEP tamogatott, vagy az sajat zsebes dolog?
Koszi!
Hú de izgi reméljük az összes🙂🙂🙂🙏🙏
Libabőrös lettem eszembe jutott,hogy én múlt héten ugyan ,hogy vártam már a hívásukat 🙂
Szia. Ez elég jó eredmény. Remélem mindannyian megmaradnak.😊
Amika ezek azért biztató jelek. Szorítok értetek. Remélem egy hatalmas pozitívat tesztelsz.
Rettenetesen szurkolok 🙏🏻 Nem is lehet mas az eredmeny, csak pozitiv.
Elozetes UH-k alapjan 3 tuszo ert meg a 15-bol. Vegul 11-et sikerult leszivni, es abbol 7-es sikerult megtermekenyiteniuk. Ma kell telefonalnom, hogy hogy alakul a kispalyas focicsapatunk 😊
Na szuper, akkor mar lassan Ti is a celegyenesben vagytok! :)
Mi a devaiba jarunk. Ti?
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Legyél minden órában az első
- Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O)
- Az egyik szó utolsó magánhangzója a másik szó elsője
- Mi volt ma az első gondolatod?