Első lombikom... (beszélgetés)
Szia!
Minek kell aszpirin, antibiotikum?
Én is nagyjából ezeket kaptam! Mindjárt az első naptól kell szurni a gonapeptylt, ezzel együtt elkezdeni a prednisolont, az aszpirin protectet és a Zitrocint(ezt kell a férjemnek)+ cvitami+terhes vitamin. A 3. naptól kell ezek mellé szurnom a Gonal F-et 150NE, meg egy ampulla merinalt. 6. nap UH és ott megmondják higyan tovább.
Én is hallottam hogy a gravidába van A vitamin, ezért vettem elevitet, de abba is van! 5000ért megvettem mostmár beszedem! :)
Már 21. naptól van szuri. Mi a 24. napomon voltunk dokinál, azt mondta már aznap szúrjak. Gonapeptylt kell szúrni, s a ciklus 3. napjától Pergoverist. Kell még Aszpirint, Prednisolont szedni, s egy 3 szemes antibiotikumot ( ezt a férjnek is ), terhesvitamint. Gondolom Te mást kapsz.
Amúgy az Eleviteseknek jelzem, hogy a doki szerint nem lesz egy darabig, mert átalakítják. A vitamin miatt és túl sok minden van benne, ami nem is kell. Én ezt úgy oldottam meg, h minden másnap szedem csak, s a közti napokon folsav és még 1-2 vitamin.
Szia!
Igazából nem tudom miért a rövidet kaptam! A hormonok mostmár rendben vann, szépen be lettek állítva bogyóval. Nekem az alap betegségem PCO és inzulon rezisztencia! Ez melett enyhén emelkedettebb volt a TSH. De most úgy érzem és a labor is mutatta hogy helyén van minden. Csinálom a IR diétát, kondiba járok, fogytam 12 kg! Jó minden! A páromnak is van baja, neki egyszerűen elfogytak a spermiumok! Tavaly decemberben még 25 millió volt, inszemkor májusban már csak 10, következő vizsgálatnál 8 és most keményen tartja a 2milliót, amik nem nagyon mozognak! Nekünk mindenképp indokolt ez a lombik! Nálatok kivel mi van?
Szia Rami!
Sok sikert,nekünk az első sikerült!Követni fogom,hogy mi történik Veletek!
Szia Rami!!
Én a SOTE-ra Pestre járok.. Mi is kész vagyunk a kötelező protokollal.. Most a mensimet várom utána kell telefonálnom.. Az első lombikot a Soten hosszút csinálnak... Miért csinálnak neked rövidet? mi alapján döntötték el nálad, h rövid.. Neked a hormonjaid rendben voltak? Üdv
Sziasztok!
Én most kezdem el életem első, remélem utolsó lombikját, aki hasonló cipőben jár tartson velem!
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Legyél minden órában az első
- Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O)
- Az egyik szó utolsó magánhangzója a másik szó elsője
- Mi volt ma az első gondolatod?