Első lombikom... (beszélgetés)
No lányok ?csinált már valaki tesztet?
Hogy vagy, érzel valamit?
Én is. Remélem elég lesz. Ma mintha görcsölgetne a hasam...
Progeszteron pótlásnak ti mennyi Utrogestant kaptatok a leszívás után?
Én jól vagyok, igazából a mellfeszülésen kívül nem érzek semmit. Mivel progi pótlást kapunk, szerintem nem is lehet annyira adni a tünetekre... Hát, a tesztekkel hadilábon állok, szóval majd meglátom, tesztelek-e, vagy csak elmegyek a vérvételre.
Sajnálom! Kitartás, pihenj kicsit, utána próbáljátok meg ismét!
Sajnálom. Mondtak valamit mi történhetett?
Én kímélő üzemmódban vagyok a leszívás óta. Eléggé felpuffadtam, és hányingerem is volt. A hétvégére elmúlt. Most mensi szerű érzésem van, pedig még csak ET+5napon vagyok 3naposakkal. Hogy érzed magad? Tüneteid vannak? Akarsz tesztelni?
Sajnos nem sikerült ez most, el sem indult semmi.
Jövő héten kell mennem tesztre, ha addig nem jön meg. Á, dehogy feküdtem. Illetve a transzfer napján igen, de azt is alig bírtam, nem esett jól. Másnaptól már mindent csinálok, amit egyébként is szoktam, rengeteget gyaloglok, tömegközlekedem, dolgozok.
Akkor te pár nappal előbb vagy már. Mikor kell menni tesztelni? Te feküdtél?
ET+4 vagyok ma, egy 5 napos embrikét kaptam. Délutánra nekem is elmúlt a görcsölgetés, meglátjuk, mi lesz.
A vérvétel lesz a biztos, ne add fel!
Neked mikor volt a beültetés? Hány naposokat kaptál vissza ? A hasam is görcsölget, nem vészes, inkább feszül.
Ma van ET+13, teszteltem predictorral es sajnos negativ lett.. Utana picit barnaztam is, de azota semmi.
Holnap azert vervetel, biztos ami biztos.
Nem lesz semmi gond pozitív energiát küldjük neked 😘😘🍼👶👶
Neked nem görcsöl a hasad? Nekem igen, és a mellem is eléggé fáj. Olyan, mintha mensi előtt lennék, pedig az még min. 1 hét...
Sziasztok.
Ma van ET+3. Fáradt vagyok eléggé, és rossz a gyomrom. Ma pl hánytam is, a hasam is ment tegnap. Én a fehérje porra gondolok, esetleg tulstimu. Habár a hasam nem fáj, nem fezsül, kicsit fel vagyok puffadva még.
Igen-igen, Howbowdah hogy vagy? Teszteltél, vagy inkább megvárod a vérvételt?
Hogy vagytok lányok ?Megy a pihenés ?
Howbowdah neked holnap vv?érzel már valami változást?
Ttittike hogy vagy?
Mindenképpen megyek vérvételre is, hétfőn vagy kedden! :)
Bármi lehet. :) Én a helyedben hétfőn vérvételre mennék, az biztosabb.
Én is egy 5 napos bogyót kaptam vissza, én is izgulok, ilyenkor mindent terhességi tünetnek vesz az ember. :D
Sziasztok!
Ma vagyok ET+11. napon, 5 napos blasztot kaptam vissza, még nem teszteltem és vérvétel sem volt. Tegnap és ma reggel hánytam. Szerintetek ez lehet baba vagy ilyen korán inkább csak a gyógyszerek csináltak ki (utrobol napi 3x2t szedek)?
Tudom, a teszt biztos, de azzal hétfőig várni szeretnénk :)
A másik kettő megy majd a fagyiba?
Szia na szuper akkor most vár a lazulás sok pihenés.🙂
További ajánlott fórumok: